Dziedātāja Lolita neaizmirst arī par saviem faniem, kuri nevar atļauties apmeklēt Vaikules festivālu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

No 5. līdz 8. jūlijam Dzintaru koncertzālē norisināsies festivāls «Laima Vaikule Jūrmala Rendez Vous». Festivālā uzstājas daudzas pašmāju un Krievijas zvaigznes, kuras ir tautā iemīļotas un kuru mūziku klausāmies ikdienā. Tāpēc nav brīnums, ka ļaužu masas visas četras dienas plūda uz Dzintaru koncertzāli, lai redzētu savus elkus.

Foto: Nauris Garkaklis

Kā jau ierasts šādos pasākumos ir ļoti daudz cilvēki, kuri dodas uz Dzintariem, pastaigājas gar koncertzāles teritoriju, lai tikai uz mirkli ieraudzītu kādu no savām mīļākajām zvaigznēm.

Foto: Nauris Garkaklis

Vairums no zvaigznēm automašīnās ierodas uz mēģinājumu un neatstāj teritoriju līdz pat koncerta beigām, bet ir zvaigznes, kuras speciāli dodas pie nožogojuma, lai satiktu savus fanus, kuriem nav līdzekļu, lai apmeklētu koncertu.

Foto: Nauris Garkaklis

Festivāla pēdējā dienā savus atbalstītājus pārsteidza dziedātāja Lolita, kura devās pie faniem un vairāk kā trīsdesmit minūtes rakstīja gan autogrāfus, gan fotografējās un aprunājās ar saviem atbalstītājiem tā iepriecinot ne vienu vien cilvēku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu