Laimas Vaikules festivāla trešās dienas mākslinieki liek dziedāt un dejot ikvienam skatītājam

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

No 5. līdz 8. jūlijam Dzintaru koncertzālē norisināsies festivāls «Laima Vaikule Jūrmala Rendez Vous». Trešajā festivāla dienā bija iespējams dzirdēt tādus māksliniekus kā Intars Busulis, Laima Vaikule, Stass Pjeha, Hibla Gerzmava, Edīte Pjeha, Vladimirs Presņakovs, «M Band», Natālija Podoļska, Larisa Doļina un daudzi citi.

Arī festivāla trešajā dienā Laima Vaikule nevarēja sūdzēties par skatītāju trūkumu, stundu pirms koncerta programmas sākuma pie Dzintaru koncertzāles bija izveidojusies rinda, kura lēni palēnām stundas laikā noplaka.

Viesi kā jau ierasts tika cienāti ar šampanieti, kā nekā tieši šis burbuļojošais dzēriens tiek uzskatīts par svētku dzērienu, bet šāds festivāls rada svētkus apmeklētājiem un māksliniekiem veselas nedēļas garumā.

Koncertu atklāja jau ierastā dziesma «Randevu», kura Laima Vaikule dzied kopā ar Intaru Busuli un Jāni Stībeli, dziesma dažu dienu laikā iekļuvusi klausītāju sirdīs un palikusi atmiņā, ne velti zālē sēdošie izdzirdot pirmās mūzikas taktis sāka aplaudēt un dziedāt līdzi dziesmai.

Lielākos aplausus koncerta laikā vēl bez mūzikas dīvas Laimas Vaikules saņēma dziedātāja un aktrise Lolita, kura priecēja klausītājus ar pāris saviem hītiem.

Dziedātāja Vladimira Prešņakova un Intara Busuļa dziesmu pavadībā visa zāle cēlās kājās, dejoja viens ar otru, dziedāja līdzi izpildītajām dziesmām un svinēja skaisto festivāla vakaru.

Trešā festivāla diena izcēlās ar īpašu mākslinieku mīlēšanu, jo ļoti daudzi viesi ieradās ar ziediem, kurus pēc uzstāšanās dāvāja saviem mīļākajiem māksliniekiem.

Viesu vidū bija tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā Ainārs un Inese Šleseri, modes ikona Miaja Silova, modes blogere Līga Zemture, dziedātāja Liene Greifāne, uzņēmēja Svetlana Leva, uzņēmēja Irēna Pulkinena, bijusī modele, septiņu bērnu māmiņa Una Gavare, uzņēmēja Mārīte Kola, «Modes manifestācija» dibinātāja Dita Danosa, televīzijas personība Jeļena Gricuka un daudzi citi.

Ju rītdien 8.jūlijā noslēgsies festivāls «Laima Vaikule Jūrmala Rendez Vous».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu