Vējonis ar Vaikuli ticies pēc mākslinieces iniciatīvas

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar Latvijas dziedātāju Laimu Vaikuli ticies pēc mākslinieces iniciatīvas, aģentūrai BNS sacīja prezidenta padomnieks Jānis Siksnis.

Siksnis norādīja uz Vaikules atpazīstamību Latvijā un to, ka prezidents esot ticis aicināts ņemt dalību viņas rīkotajā festivālā «Laima Vaikule Jūrmala Rendez-Vous». Prezidentam nav iespējas to apmeklēt, tāpēc Vējonis uzskatījis par vajadzīgu tikties ar Vaikuli. Tikšanās laikā prezidents iepazinies ar dziedātājas radošajām iecerēm.

Jautāts, vai prezidents zinājis par viena no populārākajiem Krievijas estrādes dziedātāja, Vladimiram Putinam pietuvinātā Grigorija Ļepsa dalību festivālā, Siksnis atbildi nesniedza.

Jau vēstīts, ka Vējonis nedēļās nogalē ticies ar festivāla «LaimaVaikule Jūrmala Rendez-Vous» organizatoriem, kurus uzņēmis neformālā vizītē Jūrmalas rezidencē. Prezidents veltījis pateicības vārdus dziedātājai Laimai Vaikulei, kā arī uzņēmumiem, kas atbalsta festivālu. Prezidents festivāla norisi pārrunāja ar Jūrmalas mēru Gati Truksni, Vaikuli un producenti Elitu Mīlgrāvi.

Festivāls «Laima Vaikule Jūrmala Rendez-Vous» šogad notiks jau otro reizi, un noritēs četras dienas, no 5.līdz 8.jūlijam pulcējot tādus māksliniekus, kā Grigorijs Ļepss, Maksims Galkins, Hibla Gerzmava, Larisa Doļina, Jeļena Vaenga, Soso Pavliašvili, Verka Serdjučka, VIA Gra, Serebro, Intars Busulis, Marija Naumova un citus. Organizatori norāda, ka kopējā paredzamā televīzijas auditorija pārsniedz 100 miljonus televīzijas skatītāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu