Marika Ģederte un Kristīne Lindenblate kopā ar vīriem bauda Itālijas romantiku

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/

Pirms divām dienām no ceļojuma pa Itālijas skaistākajām pilsētām atgriezās uzņēmēja Marika Ģederte un skaistuma konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, sievietes bija devušās kopīgās brīvdienās savu mīļoto vīriešu un drauga pavadībā. Pāru ceļojumam nav labākas izvēles par romantikas pilno Itāliju.

Ceļojuma sākumā tika apskatīti kalni, kas, protams, nozīmēja daudzu stundu ilgu pastaigu skaistajā kalnainajā apvidū. Savā portāla «Instagram» kontā Kristīne atzina, ka kāpšana kalnos nav viegla, bet gandarījums par redzēto ir lielāks nekā grūtības.

Lielu sajūsmu gan Kristīnei, gan Marikai radīja Toskānas saulespuķu lauki, kuros sievietes gan fotografējās, gan apskatīja ziedus un nebeidza priecāties par to saldo smaržu.

Arī daudzās mazās, krāsainās mājiņas, kuras atrodas senajā ciematu blokā Činkve Tere, sagādāja lielu prieku, jo, kā uzskata Marika, krāsu dzīvē nekad nav par daudz.

Katrā no pieciem senajiem ciemiem atrodamas krāsainas mājiņas, seni dārzi, stāvas terases, nemaz nerunājot par zvejas laivām, kurās iespējams apskatīt un iegādāties dažādas zivis.

Kas gan par Itālijas apmeklējumu bez došanās uz Venēciju, kur abām sievietēm vienmēr patīkami atgriezties. Draudzenes iegādājās dažādas maskas, kas ir gluži kā Venēcijas simbols, kā arī fotografējās kopā ar baložiem, nožēlojot, ka tos vairāk nav iespējams barot.

Pavadot laiskas, vasarīgas, romantisma pilnas dienas ostu pilsētās, baudot svaigo gaisu, vērojot dažādas buru laivas, populārās personas neaizmirsa apskatīt arī Pizas torni.

Kas gan tas par ceļojumu uz modes dzimteni - Itāliju, ja netiek atrasts laiks veikaliem un stilam, modes pazinējas, protams, veltīja laiku iepirkšanās priekiem un zīmolu veikaliem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu