«Greja nokrāsu» rakstnieces konta atlikums - 69 miljoni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu rakstniece E.L. Džeimsa (E.L. James) ar slaveno erotisko romānu «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») nopelnījusi 69 miljonus dolāru, ziņo ārvalstu prese.

Izdevuma «The Daily Mirror» žurnālisti izpētījuši, ka pagājušogad rakstnieces kompānija «Fifty Shades Limited» nopelnījusi 30 miljonus mārciņu, pārdodot grāmatas publicēšanas tiesības.

Zināms, ka pēc grāmatas motīviem tapusi arī Holivudas filma ar Dakotu Džonsoni un Džeimiju Dornanu galvenajās lomās. Tiek plānoti arī turpinājumi.

Izpētītie dokumenti liecina, ka E.L. Džeimsa par filmu nopelnījusi 6,4 miljonus dolāru.

Pēc nodokļu nomaksas (6,6 miljoni dolāru) un viena miljona mārciņu ziedošanas labdarības mērķiem 53 gadus vecā rakstniece savā konta pārskatā (ja pieskaita 2015. gada 19 miljonu mārciņu ienākumus) var lūkoties uz summu, kas ir 69 miljoni dolāru.

Džeimsa turpina dzīvot ar savu vīru, komēdiju scenāristu Naielu Leonardu abu kopīgajā 3,5 miljonu dolāru vērtajā Rietumlondonas miteklī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu