Lattelecom papildina TV kanālu klāstu ar «TNT»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ar 1. jūliju Lattelecom saviem klientiem bez papildu maksas piedāvā skatīties populāro izklaides televīzijas kanālu TNT, tādējādi paplašinot skatītāju TV programmu ar iemīļotām izklaides pārraidēm.

«Rūpējoties par kvalitatīvu un sarunu vērtu Lattelecom TV saturu, uzņēmums regulāri papildina televīzijas kanālu klāstu un piedāvā klientiem ekskluzīvas tematiskās pārraides. Tāpēc esam ieklausījušies Lattelecom klientu vēlmēs un pieņēmuši lēmumu sākt sadarbību ar populāro izklaidējošā satura kanālu TNT.» uzsver Lattelecom komercdirektors Gusts Muzikants.

Ar 1.jūliju TNT jau pieejams Interaktīvās TV lietotājiem Nashe Kino testa kanāla Nr. 115 vietā.

Savukārt Virszemes TV skatītāji TNT testa versijā varēs baudīt no 11. jūlija Wimbledon Eurosport 2 (kanāls Nr. 19) vietā. Līdz tam ekskluzīvi tikai Lattelecom klientiem veidotajā kanālā Wimbledon Eurosport 2 iespējams redzēt pasaulē populārākā tenisa turnīra aizraujošākās augstākā līmeņa spēles.

TNT ir līderis Krievijas izklaides kanālu starpā, piedāvājot unikālu humora šovu saturu, oriģinālas komēdijas, aizraujošus realitātes šovus un rekordlielu filmu un raidījumu pirmizrāžu skaitu auditorijai no 14 līdz 44 gadiem.

Kanālā skatāmi tādi populāri un skatītāju iemīļoti komēdiju šovi kā Comedy Club, Comedy Woman, Nasha Russia, Tanci, seriāli Univer, Fizruk, Realnije pacani, Interni, realitātes šovi Ekstrasensu cīņas, Dom 2 un vēl.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu