Dīdžejs [Ex] da Bass papildina savu ekskluzīvo koka saulesbriļļu kolekciju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Pagājušā gada augustā pašmāju redzamākais Latvijas dīdžejs [Ex] da Bass klajā laida ekskluzīvu koka saulesbriļļu kolekciju [EX] da Bass Collection. Šajā vasaras sezonā dīdžejs piedāvā savas kolekcijas Black modeļus ar ozolkoka tumšajiem rāmjiem, kā arī ir radīts jauns modelis dāmām.

«Man ir patiess prieks, ka man visapkārt ir cilvēki, kuri spēj novērtēt kvalitatīvas un ekskluzīvas lietas – tieši šis faktors mūs mudināja turpināt pagājušajā gadā iesākto,» stāsta dīdžejs.

Mākslinieks atzīst, ka saulesbrilles nav lētas, bet tas ir likumsakarīgi, jo tas tomēr ir roku darbs un nav masu produkts.

Arī ozolkoka tumšajos rāmjos ir iestrādāts [EX] simbols, kas ir šīs kolekcijas pazīšanas zīme, kā arī dīdžeja autogrāfs. Komplektā nāk stilīgs īpaša dizaina ādas maciņš.

«Atgādināšu, ka pagājušajā vasarā [EX] da Bass Collection saulesbrilles savā īpašumā ieguva: viens no pasaules rallijkrosa čempionāta top braucējiem – Reinis Nitišs, seriāla «Viņas melo labāk» aktrišu konkursa fināliste Raimonda Mazburša, pirmā Latvijas un Baltijas autokrosa čempione sieviete – Beate Klipa, kā arī vairāki latvieši ārzemēs un ārzemnieki Latvijā,» ar sajūsmu stāsta [Ex] da Bass.

[EX] da Bass Collection black prezentācija notiks jau 8.jūlijā pludmales bāra «Diwalli» vasaras sezonas atklāšanas pasākumā. Tā ietvaros [Ex] da Bass uzstāsies arī kā dīdžejs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu