«Titānika» režisors atzīst, ka viņam nav patikusi jaunā «Zvaigžņu karu» filma

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Kanādiešu režisors Džeimss Kamerons atzinis, ka viņam Džordža Lūkasa oriģinālās «Star Wars» («Zvaigžņu kari») filmas esot patikušas labāk par pērn iznākušo turpinājumu «Star Wars: The Force Awakens» («Zvaigžņu kari: Spēks mostas»), ko uzņēma Dž.Dž.Abramss.

Kamerons uzskata, ka Abramsa filma esot «ar pavisam maziem solīšiem» virzījusi uz priekšu zinātniskās fantastikas sērijas sižetu.

«Es negribu pārāk daudz par to runāt, jo ļoti cienu Dž.Dž.Abramsu,» jaunā intervijā teica Kamerons, kurš ir tuvs Lūkasa draugs. «Taču man šķiet, ka sešās Džordža Lūkasa filmās bija vairāk novatorisku vizuālo efektu. Turpretī «The Force Awakens» atkārtoja lietas un varoņus, kas bija jau redzēti.»

61 gadu vecais Kamerons sacīja, ka ar nepacietību gaidīšot sērijas astoto daļu, ko uzņems režisors Raiens Džonsons. Tā iznāks kinoteātros 2017. gada decembrī.

«Star Wars: The Force Awakens» («Zvaigžņu kari: Spēks mostas»)
«Star Wars: The Force Awakens» («Zvaigžņu kari: Spēks mostas») Foto: Kadrs no filmas

Kamerons uzņēmis tādas filmas kā «Avatar» («Avatars»), «Titanic» («Titāniks») un pirmās divas «Terminator» («Terminators») sērijas daļas.

Viņš nesen atklāja, ka strādājot pie četriem jauniem «Avatar» turpinājumiem, kuri iznāks laikā no 2018. līdz 2023. gadam.

2009. gada «Avatar» ir vienīgā filma, ko Kamerons veidojis kopš «Titanic» iznākšanas 1997. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu