Zvaigznes nosoda Anglijas referenduma rezultātu un aicina iedzīvotājus nākt pie prāta

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Pirms pāris dienām Anglijā notika referendums, kurā iedzīvotāji nobalsoja, par valsts aiziešanu no Eiropas Savienības. Daudzas slavenības atbalsta valsts atrašanos Eiropas Savienībā, un 270 sabiedrībā zināmas personas pat uzrakstīja kopīgu vēstuli valsts iedzīvotājiem ar lūgumu attapties.

Futbola leģenda Deivids Bekhems un modes ikona Viktorija Bekhema uzskata, ka mēs dzīvojam dinamiskā un savstarpēji vienotā pasaulē, kur mūsu spēks mērojams vienotībā.

Zvaigznes domā, ka bērnu un viņu bērnu dēļ globālas problēmas ir jārisina visiem kopā, ne katrai valstij pašai par sevi.

Rakstniece Džoanna Roulinga uzskata, ka Eiropas Savienība aizsargā un padara ikvienu valsti spēcīgāku, tāpat veicina panākumus, kuri, valstij esot vienai, rastos daudz lēnākā tempā.

Pret izstāšanos no Eiropas Savienības bijušas arī tādas slavenības kā Daniels Kreigs, Keira Naitlija, Džeremijs Klarksons, Eltons Džons, Ričards Brensons, Kara Delavinja un daudzi citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu