Agilera ieņēmumus no dziesmas ziedo Orlando slaktiņa upuriem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Kristīna Agilera (Christina Aguilera) ieņēmumus no sava jaunākā singla ziedos labdarības organizācijai, kas palīdz geju klubā Orlando notikušā slaktiņa upuru tuviniekiem. Kā jau ziņots, svētdien Orlando klubā sarīkotās apšaudes laikā gāja bojā 49 cilvēki, bet vēl 53 tika ievainoti. Tas ir asiņainākais šāda veida noziegums ASV mūsdienu vēsturē.

«Briesmīgā traģēdija Orlando joprojām smagi nospiež manu prātu,» sacīja Agilera. «Es nespēju saprast, kā gan tik mīlestības pilnu cilvēku dzīvi var izbeigt tik milzīgs naids.»

Viņas singls «Change» iznāca piektdien. Visa peļņa no singla tiks novirzīta labdarības organizācijai «National Compassion Fund».

«Tāpat kā daudzi citi, arī es gribu būt daļa no pārmaiņām, kas šai pasaulei nepieciešamas, lai kļūtu par skaistu, pieņemošu vietu, kurā cilvēce var brīvi un dedzīgi mīlēt viens otru,» norāda dziedātāja.

Šonedēļ vairākas mūzikas zvaigznes pieminējušas asiņaino slaktiņu.

«Eksbītls» Pols Makartnijs kāpa uz skatuves, ap pleciem aplicis karogu varavīksnes krāsās, kas ir LGBT kopienas simbols.

«Mēs esam vienoti ar Orlando,» tvītoja britu dziedātājs.

«Orlando notikusī traģēdija mani sāpina daudzos un dažādos veidos,» rakstīja dziedātājs Rikijs Mārtins. «Tā ir sāpīga man kā vīrietim, kā cilvēkam un kā gejam, jo daudzi upuri bija LGBT māsas un brāļi.»

11 «Tony» balvas ieguvušās Brodvejas izrādes «Hamilton» režisors Lins Manuels Miranda izlaida ar mūziklu saistītu preču līniju, kuras ieņēmumi tiks novirzīti labdarībai.

Vairāki Brodvejas teātru aktieri izdos jaunu labdarības dziesmas «What the World Needs Now Is Love» versiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu