No XXL uz L izmēru: vīrietis atklāj, kā nomest 20 kg! FOTO

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Pēc zaudētiem 20 kilogramiem esmu visu apģērbu nomainījis no XXL uz stabilu L izmēru!»– stāsta Māris Ģērmanis (45) no Rīgas. Lasi tālāk un uzzini, ko tieši jādara, lai sasniegtu šādu rezultātu!

Māri, Kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

– Nekad iepriekš nebiju mēģinājis nevienu diētu. Pat nedomāju, ka tas man ir vajadzīgs. Bet tā nemanot biju nonācis līdz XXL izmēra krekliem – biju diezgan apvēlies. Tad kādu laiku atpakaļ ievēroju, ka sieva sākusi pievērst lielu uzmanību savai figūrai. Redzēju, ka ir acīmredzami rezulāti un sapratu, ka arī es to vēlos. Nolēmu sekot viņas paraugam.

Kā Tu uzzināji par šo diētu?

– Par Stokholmas diētu uzzināju no sievas. Viņa ar šo diētu nometa 33 kilogramus! Nolēmu sekot viņas piemēram un arī ievērot šo diētu.

Kad sāki pamanīt pirmos rezultātus? Kādi tie bija?

– Pirmos rezultātus redzēju jau pirmajā nedēļā. Svēros katru dienu un man bija liels prieks redzēt, kā svars ripo uz leju. Parādījās patīkama viegluma sajūta un vairāk enerģijas. Tagad, pēc zaudētiem 20 kilogramiem esmu visu apģērbu nomainījis no XXL uz stabilu L izmēru.

Foto: Publicitātes foto

Ko Tu ieteiktu citiem vīriešiem, kas arī vēlas notievēt?

– Droši mēģiniet – vīrietim jābūt formā! Tu jau pats nejūties labi un ērti ar to lielo vēderu. Ar Stokholmas diētu svars iet nost bez problēmām, tāpēc viegli zaudēsiet lieko un iegūsiet sev patīkamas ķermeņa aprises!

Spied ŠEIT – StockholmHealth.com – un zaudē lieko svaru 7 dienās!

StockholmHealth.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās. Turklāt šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu