Uzņems filmu par «stounu» plates «Exile On Main Street» tapšanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Uzņems jaunu filmu par leģendārās britu rokgrupas «The Rolling Stones» albuma «Exile On Main Street» tapšanu. Dubultais albums iznāca 1972. gadā. Tā ierakstīšana bija haotiska, jo grupas dalībnieki tolaik dzīvoja Francijas dienvidos, lai izvairītos no augstu nodokļu maksāšanas Lielbritānijā. Tur viņi aizrāvās ar dažādu narkotiku lietošanu.

Filma balstīta uz žurnālista Roberta Grīnfīlda 2006.gada grāmatu «Exile On Main Street: A Season In Hell With The Rolling Stones». Grāmatas kodols ir Grīnfīlda intervijas ar Kītu Ričardsu 70.gados.

2012.gadā britu miljardieris Ričards Brensons iegādājās tiesības ekranizēt Grīnfīlda darbu.

Gaidāmās filmas režisors būs Endijs Godārs, kurš uzņēmis vairākas seriālu «Downton Abbey» un «Doctor Who» sērijas.

«The Rolling Stones» basģitārists Bils Vaimans autobiogrāfijā «Stone Alone» apgalvo, ka albuma tapšanas laikā grupa sašķēlusies, jo Ričardss un ģitārists Miks Teilors ievērojamos daudzumos lietojuši narkotikas, kamēr pārējie grupas dalībnieki Miks Džegers, Vaimans un Čarlijs Votss galvenokārt atturējušies.

«Exile On Main Street» parasti ierindo starp «The Rolling Stones» labākajiem ierakstiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu