Aplūko, kādas meitenes drīz dejos «netīrās dejas»: varbūt kādu pazīsti?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

22. jūnijā sāksies šīs vasaras karstākais attiecību šovs «Netīrās dejas». Šovā piedalīsies trīs seksīgi puiši – dejotāji, kā arī 15 meitenes no visas Latvijas, kuras gatavas cīnīties par viņu mīlestību. Karstas attiecības, kaislīgas dejas un neaizmirstami iemīlēšanās stāsti. Piedāvājam iepazīties ar dāmām, kuras šovā centīsies iekarot puišu sirdis!

 
Foto: publicitātes

Roberts Stripkans un meitenes

Roberts Stripkans (22) ir jauns un aktīvs puisis, kurš tik ļoti aizrauts ar deju, ka praktiski neatliek laika nekam citam. Robertam ir attiecību pieredze, taču bijušās sievietes ilgāk par trīs mēnešiem nav spējušas izturēt viņa mēģinājumu grafiku. Tādēļ šovā viņš meklē meiteni, kura ir gatava mesties avantūrās un dejot līdz spēku izsīkumam.

Elvīra Tēberga
Elvīra Tēberga Foto: TV3
Ketija Arāja
Ketija Arāja Foto: TV3
Anete Laura Janko
Anete Laura Janko Foto: TV3
Marina Makajeva
Marina Makajeva Foto: TV3
Elīna Jermacāne
Elīna Jermacāne Foto: TV3
 
Foto: TV3

Ainārs Burcevs un meitenes

Ainārs Burcevs (31) ir animators un kaislīgs salsas dejotājs no Talsiem. Viņš ir mērķtiecīgs un gatavs atrast īsto sievieti, ar kuru kopā, iespējams, pavadīt visu atlikušo mūžu. Arī Aināra attiecības ar sievietēm ir tik pat kaislīgas kā salsas deju soļi un viņš gatavs spēlēt uz pilnu banku! Viņa azarts ir lipīgs, tādēļ cīņa par puiša sirdi būs notikumu un peripetiju apvīta.

Iespējams, tieši salsa vienos viņu un šīs dejas lietpratēju Kati (25) no Limbažiem. Taču konkurence būs sīva, jo šovā piedalās arī Evelīna (23) no Rīgas, kura ne vien atvērta jaunām attiecībām, bet arī darba piedāvājumiem, kā arī topošā fitnesa trenere Laura (23) no Rīgas. Tāpat Aināra uzmanību piesaistījušas arī divas tirdzniecības speciālistes – Annija (22) no Rīgas un Marika (22) no Tukuma.

Annija Bērziņa
Annija Bērziņa Foto: TV3
Laura Zablocka
Laura Zablocka Foto: TV3
Evelīna Šaulīte
Evelīna Šaulīte Foto: TV3
Marika Kolāte
Marika Kolāte Foto: TV3
Kate Kantore
Kate Kantore Foto: TV3
 
Foto: TV3

Kims Šipilo un meitenes

Kims Šipilo (27) ir no Jelgavas, viņš ir īsts princis, kurš pie meitenēm gatavs ierasties baltā zirgā. Arī viņa dzīve ir saistīta ar deju, šī kaislība Kimam ir jau no 6 gadu vecuma. Viņš ir nosvērts un nopietns, bet tai pat laikā arī ļoti iejūtīgs.

Par Kima sirdi cīnīsies piecas daiļavas – ekonomikas studente Karīna (28) un Evelīna (23), kura šobrīd studē sabiedriskās attiecības no Rīgas, būvniecības vadītāja asistente Sanita (25) no Līvāniem, topošā tūrisma industrijas speciāliste Lauma (22) no Valmieras un medicīnas studente Anda (26) no Jelgavas. Taču, lai kā negribētu, šova formāts paredz, ka četrām meitenēm nāksies salauzt sirdi. Vai viņam izdosies atrast īstu mīlestību un iekarot izredzētās sirdi?

Lauma Ansmite
Lauma Ansmite Foto: TV3
Karīna Karjakina
Karīna Karjakina Foto: TV3
Evelīna Miķelsone
Evelīna Miķelsone Foto: TV3
Sanita Puncule
Sanita Puncule Foto: TV3
Anda Bogdanova
Anda Bogdanova Foto: TV3
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu