Dziedātāja Aminata Sieviešu skrējienā pieveic piecu kilometru distanci

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

11.jūnijā, Rīgā, norisinājās gadskārtējais Sieviešu skrējiens, kurā šogad piedalījās arī dziedātāja Aminata. Dziedātāja ir aktīva un veselīga dzīvesveida piekritēja, tāpēc, saņemot piedāvājumu piedalīties, nedomājot teica jā.

Dziedātāja līdz šim nebija piedalījusies šādā masveida pasākumā, jo viņai patīk skriet vienatnē, tāpēc dziedātāju pirms starta piemeklēja uztraukums. Kā apgalvo Aminata, jauna pieredze vienmēr ir lieliska.

Distances izvēlē lielu lomu spēlēja fakts, ka kādu laiku Aminatai nebija iznācis atrast laiku, lai skrietu, tāpēc viņa nolēma neriskēt un izvēlējās piecu kilometru distanci.

Foto: Facebook

«Runājot par rezultātiem, es domāju, ka katram tas ir savādāk, ir sievietes, kuras aktīvi sporto, un viņām ir vajadzīgs labs rezultāts, lai justos apmierinātas ar sevi, un tas ir apsveicami! Ja tas dara viņas laimīgas, tad kāpēc nepapriecāties par labu ieņemto vietu? Bet ir sievietes, kurām vietas nav svarīgākais. Man personīgi vietas nav būtiskas, galvenais ir pārspēt sevi, nepadoties, aizskriet līdz galam! Tas ir tāds vienojošs pasākums, kur mēs varam parādīt pasaulei, cik sportiskas ir sievietes Latvijā!» tā Aminata.

Beigu beigās pēc pievarētās distances dziedātāja devās prom no pasākuma, nemaz nepainteresējoties, kura pēc kārtas noskrējusi distanci.

Skrienot Aminata necenšas sevi likt rāmjos, skrien tik bieži, cik atrod brīvu laiku, bet distance nekad nav mazāka par četriem kilometriem. Lielākā distance, kuru dziedātāja ir noskrējusi, ir desmit kilometri.

«Es eju arī uz sporta zāli, bet parasti skrienu pirms treniņa sporta zālē. Ir dienas, kad doties uz sporta zāli nav laika, bet ir laiks paskriet - skriešanai neko nevajag, tikai labas kedas un ceļu. Man patīk skriet vakaros (ja neesmu sporta zālē). Īpašu skriešanas rituālu nav, bet patīk skriet mierīgas mūzikas pavadībā, «D'Angelo» albums «Voodoo» ir mans skriešanas sabiedrotais,» atklāj Aminata.

Foto: Facebook

Tāpat māksliniece cenšas veselīgi ēst, bet nenoliedz, ka reizi pa reizei arī viņa ieklīst kādā ātrās ēstuves restorānā.

Runājot par plāniem vasarai, dziedātāja plāno ierakstīt albumu un rudenī to izlaist!

«13.oktobrī būs prezentācijas koncerts «Palladium» koncertzālē, koncerta un albuma nosaukums: «Red moon»,» par vasaras un rudens plāniem stāsta māksliniece.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu