Amerikāņiem ir izdevies «izsaukt ļaunumu»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Amerikāņiem ir izdevies «izsaukt ļaunumu». «The Conjuring 2» («Ļaunuma izsaukšana 2») - tā saucas filma (kulta šausmu filmas «Ļaunuma izsaukšana» turpinājums), kas šonedēļ traģisko notikumu ēnā Orlando iekarojusi Ziemeļamerikas kinoteātru topa 1. vietu, ziņo «collider.com».

Nedēļas griezumā šausmu filma iekasējusi 40,4 miljonus dolāru.

Anotācija: Nākamais patiesais stāsts no Eda un Loreinas Vorenu lietu failiem. Viņi dodas uz Londonu, lai palīdzētu mātei un viņas četriem bērniem, kuru mājā ir iemiesojies ļauns gars. Viņi neapzinās, ka šis gars ir tikai bandinieks, kuru vada krietni nežēlīgāks dēmons, lai iznīcinātu viņus.

Filmas režisors ir Džeims Vans («Ātrs un bez žēlastības 7», «Astrāls», «Astrāls: 2.nodaļa» un «Zāģis»), bet filmā galvenās lomas atkārtoti tēlo Patriks Vilsons («Ļaunuma izsaukšana», «Astrāls: 2.nodaļa» un «Sargi» ) un Vera Farmiga («Ļaunuma izsaukšana», «Tiesnesis» un «Slepenā mītne»).

Latvijas kinoteātros no 10. jūnija.

2. vietā ar 27 miljoniem Dankana Džonsa datorspēles ekranizācija «Warcraft».

Foto: publicitātes

Savukārt asprātīgs krimināltrilleris «Krāpšanas ilūzija 2» («Now You See Me 2»), kas vienkopus pulcējis izcilu aktieru ansambli - Morganu Frīmenu, Maiklu Keinu, Deivu Franko, Džesi Eizenbergu, Vudiju Harelsonu, Marku Rufalo, Danielu Redklifu un Liziju Kaplani, numur 3. Filma iekasējusi 23 miljonus dolāru.

Šī filma ir turpinājums vienai no 2013. gada oriģinālākajām un skatītākajām filmām «Krāpšanas ilūzija» («Now You See Me»). Tā vēstīja par ekstraklases iluzionistu komandu, kura savos šovos ne tikai demonstrē tehnoloģiski nostrādātus burvju trikus, bet arī nepieredzētu dāsnumu, ļaujot skatītājiem izbaudīt īstas naudas lietu. Aiz vērienīgās labdarības gan slēpās krimināla rakstura manipulācijas un ļoti ietekmīgi cilvēki.

Šoreiz populārā iluzionistu komanda atgriežas, lai atmaskotu kāda tehnoloģiju magnāta neētiskos darījumus un atgūtu labo slavu. Rezultātā viņi dodas pārsteidzošā ceļojumā pa visu pasauli un gatavojas vispārdrošākajām trikam, kādu vien cilvēce ir redzējusi.

«Bruņurupuču nindzju» turpinājumam šonedēļ nopelnīti 14,8 miljoni un 4. vieta.

Anotācija: Superļaundaris Šreders ir izbēdzis no aresta un metas uz vienu roku ar ķerto zinātnieku Baksteru Stokmanu, lai īstenotu savu velnišķīgo pasaules pārņemšanas plānu. Kamēr bruņurupuči Mikelandželo, Donatello, Leonardo un Rafaels cīnās, lai Šredera plāns neizdotos, viņiem uzrodas vēl viens, lielāks ienaidnieks ar pasaules iekarošanas plāniem – bēdīgi slavenais Krangs.

Sekojot 2014. gada filmai «X-Men: Days of Future Past» («X-cilvēki: Bijušās nākotnes dienas»), amerikāņu režisors Braiens Singers (Bryan Singer) šogad atgriezies ar šīs komiksu filmas jaunu sēriju «X-Men: Apocalypse» («X-cilvēki: Apokalipse»). Ziemeļamerikas kinoteātros šī filma pirms divām nedēļām pārliecinoši startēja 1. vietā, bet šonedēļ ar 10 nopelnītiem miljoniem ierindojusies 5. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu