Amberas Hērdas bijusī mīļotā stāsta par aktrises arestu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirms pāris gadiem, esot attiecībās ar Tasju van Rī, aktrisi Amberu Hērdu, kura nu apsūdz aktieri Džoniju Depu vardarbībā, pašu arestēja par līdzīgu noziegumu. Izrādās, Amberas arests bijis pārpratums, kuru komentējusi otra iesaistītā persona.

Tasja van Rī notikumu komentējusi kā pārpratumu, kuru par problēmu padarīja pāris cilvēki, viņa pati, pret kuru tā saucamā vardarbība tika vērsta, to par tādu nekad nav uzskatījusi, un to pierāda arī fakts, ka apsūdzība Amberai uzreiz pēc tās izvirzīšanas tika atsaukta.

Incidentu veicināja sieviešu paziņas, kuras uzzināja, ka sievietes ir pāris, un uzsāka homofobijas propagandu, ko Ambera nevēlējās paciest.

Apsūdzību celšanu gaisā pēc tik daudziem gadiem sieviete uzskata par vīrieša necienīgu rīcību, un tieši tā šobrīd rīkojas aktieris Džonijs Deps.

Tasja uzskata, ka Ambera ir labākais, jaukākais, sirsnīgākais cilvēks, kuru sieviete ļoti ciena un ir pateicīga par pieciem lieliskiem gadiem attiecībās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu