Foto: Sabiedrībā pazīstamas personas greznos tērpos ierodas uz Dzintaru koncertzāles jubileju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

4. jūnijā ar krāšņu koncertu Dzintaru koncertzāle atklāja 80. vasaras jubilejas sezonu. Uz apaļās dzimšanas dienas koncertu bija ieradušies daudzi pazīstami dziedātāji, aktieri, uzņēmēji un politiķi.

Klausītāji tikās ar Maestro Raimondu Paulu, Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri diriģenta Andra Pogas vadībā, pianistu Antonu Ļahovski, dziedātājiem Kristīni Prauliņu, Sabīnu Mustajevu, Intaru Busuli, Daumantu Kalniņu un Latvijas Radio bigbendu.

Šāda lieliska mākslinieku buķete pulcēja daudzas sabiedrībā pazīstamas personas, kuras ieradās, lai sveiktu koncertzāli astoņdesmit gadu jubilejā un baudītu īpašo koncertu un izcilo mākslinieku sniegumu.

Kā jau ierasts, dodoties uz koncertiem, viesi bija īpaši padomājuši par tērpu izvēli, par spīti karstajam laikam vairums vīriešu ieradās eleganti tērpušies uzvalkos, bet dāmas vakarkleitās un slēgtās papēžu kurpēs.

Tērpu izvēlē dominēja ierastie melnbaltie toņi, kuri ikvienam asociējas ar eleganci, kā arī drosmīgās dāmas eleganci centās atrast spilgtu krāsu apģērbā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu