Izdots jauns žurnāls vīriešiem – 9VĪRI

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šā gada 3. jūnijā Izdevniecība Rīgas Viļņi izdod jaunu ikmēneša žurnālu – 9VĪRI. Žurnāls ir par brīvību, piedzīvojumiem, azartu un spēku. Tajā tiek atspoguļota reālā dzīve, aizraujoši piedzīvojumi un atklājumi.

144 lapaspušu biezais izdevums 9VĪRI ir vīriešu piedzīvojumu, hobiju, neparasto darbu un biznesu, īpašo sasniegumu (visās dzīves jomās), sporta un adrenalīna žurnāls. Tā mērķauditorija ir gan puiši, gan cienījama vecuma kungi, taču tas liksies interesants arī sievietēm.

Žurnāla galvenais redaktors ir Aldis Miesnieks, redaktora vietnieks – Sandris Metuzāls. Viņi uzskata, ka 9VĪRI ir unikāls ar to, ka ar saviem stāstu varoņiem iepazīstina nevis pa kabineta durvīm un parketa gaiteņos, bet no otras – nedaudz skarbās, mežonīgās un pirmatnīgās – puses.

Par jauna žurnāla izveidošanas procesu tā galvenais redaktors saka: «Radīšanas laiks bija sasodīti bezgalīgs. Varbūt pat viena diena uz katru žurnāla lapu. Bet nu mūsu 144 lapaspušu biezais 9VĪRU pirmais numurs ir klāt! Lai tam bagāts mūžs!»

Žurnāla dažādās rubrikas atklāj izdevuma daudzpusību. Tajā ir gan sarunas un praktisko darbu apraksti, gan piedzīvojumi un pārsteigumi. Pirmajā numurā var lasīt intervijas ar kardiologu Andreju Ērgli, grupas Skyforger līderi Pēteri Kvetkovski, pieczvaigžņu baikeri Jāni Cimiņu un bufetnieku Arni Bikšus. Praktisko darbu rubrikās pasaules čempions ārmreslingā Normunds Tomsons stāsta, kā pareizi lauzties, ir aprakstīts, kā pareizi sagādāt un cept steiku, kā noķert un pagatavot garlūpu vimbu, kā arī tiek sniegti čempiona un velokurjera derīgi ieteikumi velosipēdistiem. Piedzīvojumu un pārsteigumu rubrikās ir par latviešu strēlniekiem Āfrikā – kā mūsu puiši māca Mali karavīrus dzimteni aizstāvēt, kā veci lūžņi kļūst par izdevīgām investīcijām un kur braukt, ko redzēt un atzīmēt jūnijā.

Žurnāla būtību atklāj atslēgvārdi: spēks, vīrišķība, nauda, gudrība, harisma, drosme, risks, sasniegumi, peļņa, piedzīvojumi, medības, makšķerēšana, ceļojumi – viss, ko varat savā iztēlē attiecināt uz īstu vīrieti. 9VĪRU devīze ir: «Jo vīri var visu!»

Izdevniecība Rīgas Viļņi Latvijā darbojas jau deviņpadsmit gadus, kā arī ar nozarē līdz šim nebijušiem panākumiem veiksmīgi sākusi darbību visā Baltijā. Atbilstoši mūsdienu dzīves ritmam izdevumi pieejami ne tikai drukātā, bet arī digitālā formātā internetā un pasaules lielākajos mobilo aplikāciju veikalos – App Store un Google Play. Izdevniecība sasniedz trešo daļu preses lasītāju un ceturto daļu interneta lietotāju Latvijā!

Kopā tiek izdoti 16 žurnāli, trīs laikraksti un divi interneta ziņu portāli: Rīgas Viļņi, Patiesā Dzīve, 100 labi padomi, Kas Jauns, 9vīri, Kas Jauns Avīze, Sīrups, OK!, Pastaiga, Pastaiga.ru, Tautas Veselības Avīze, Laimīgā Programma, Otkrito, Mīklas, Likums un Taisnība, Ko Ārsti Tev Nestāsta, Ko Gydytojai Tau Nepasako, Mida Arstid Sulle Ei Raagi, Čto vrači vam ne govorjat, www.kasjauns.lv, www.otkrito.lv. Papildus tiek izdoti arī dažādi tematiskie žurnālu speciālizdevumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu