Dailes teātrī Ziemassvētku uzvedums

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien plkst.12 un plkst.14 Dailes teātra Mazajā zālē tiks rādīts "MarieN Studio" Ziemassvētku uzvedums, kurā piedalīsies studijas dalībnieki, tostarp arī bērni no audžuģimenēm un bērnunamiem, kas, pateicoties ziedotāju atbalstam, uzņemti studijā bez maksas.

Šis pasākums ir daļa no Ziemassvētku labdarības akcijas, ko jau ceturto gadu organizē Marijas Naumovas bērnu un jauniešu studija "MarieN Studio", adventes laikā iepriecinot visus ar izbraukuma koncertiem un lielo Ziemassvētku uzvedumu, informēja "MarieN Studio" biroja vadītāja Maija Trikule.

Uzveduma priekšnesumi tiek sagatavoti vairāku mēnešu laikā, kuros bērni, kopīgi darbojoties, redz, ka dzīves apstākļi var būt dažādi, ka var būt dažādas ģimenes, bet katrs cilvēks ir vērtība un individualitāte.

Šogad Ziemassvētku pasaka risināsies purvā, kur dzīvo labsirdīgais milzis Šreks. Kādu dienu purvā ierodas pasaku zemes iemītnieki un pļāpīgais Ēzelītis, un tieši viņi pamudina Šreku doties ceļā, lai atrastu savu mūža mīlestību.

Uzvedumā piedalīsies gan horeogrāfes Ingas Raudingas atraktīvā deju grupa "Podziņas", gan mazie dziedātāji no "Minipopa" un dzīvespriecīgās "Rondino" meitenes. Kopā ar saviem audzēkņiem pasaku izspēlēs "MarieN Studio" pasniedzēji Aleksandrs, Viola Abramova, Marija Naumova, Agnese Barone un Jolanta Patmalniece.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu