Optibet sporta bārs dāvina biļetes uz EURO 2016 finālu Parīzē!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pirmo reizi Latvijā Latviabeerfest ietvaros, kas norisinās šonedēļ Rīgā, Vērmanes dārzā, kāds tā apmeklētājs saņems divas biļetes uz EURO 2016 finālspēli. Pieteikties biļetēm Optibet sporta bāra teltī var jebkurš pilngadīgs festivāla apmeklētājs un laimīgais biļešu ieguvējs tiks noskaidrots turpat festivālā jau šo svētdien.

Šī būs īpaša vasara visiem futbola līdzjutējiem – Francijā norisināsies Eiropas čempionāts futbolā, kurā spēkiem mērosies un par titulu cīnīsies spēcīgākās Eiropas futbola izlases. Būt klātienē un baudīt EURO 2016 fināla spēli – tās būs vārdos neaprakstāmas emocijas ikvienam! Un tieši tādēļ Optibet sporta bārs pirmo reizi dāvā vēl nebijušu iespēju – vienam no Latviabeerfest apmeklētājiem tikt pie Eiropas futbola čempionāta fināla spēles biļetēm un 1000,-EUR kabatas naudas, un šīgada 10.jūlijā vērot divu spēcīgāko valstu izlašu cīņu Stade de France stadionā Parīzē.

Lai pieteiktos biļetēm, jādodas uz Latvianbeerfest 2016, kas norisinās šonedēļ Rīgā, Vērmanes dārzā, un Optibet sporta bāra teltī jāaizpilda akcijas talons. Veiksminieks, kurš savā īpašumā iegūs divas EURO 2016 finālspēles biļetes (un 1000 EUR kabatas naudu), tiks noskaidrots, izlozējot vienu talonu no visiem festivāla laikā aizpildītajiem, turpat Optibet sporta bāra teltī jau šo svētdien, plkst.18.00. Būs arī vairākas veicināšanas balvas. Balvu ieguvēji tiks paziņoti uzreiz pēc izlozes Optibet sporta bārs izbraukuma teltī, Rīgā, Vērmanes dārzā.

Uzvarētāju vārdi tiks publicēti šeit:

Ar akcijas uzvarētājiem par balvu saņemšanu sazināsies personīgi Optibet sporta bārs pārstāvis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu