Linda Leen stāsta par jaunā albuma ierakstu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 27. maijā, 360TV īpašajā interviju ciklā «100 personības līdz Latvijas simtgadei» Toms Grēviņš sarunāsies ar dziedātāju Lindu Leen. Gaidāmā saruna būs par daiļradi, sievišķību un sapņiem. TVNET lasītājiem jau tagad tiek dota iespēja ielūkoties gaidāmās sarunas fragmentā, kur Linda stāsta par savu jauno dziesmu albumu.

Saruna par albumu ar dziedātāju norisinās grupas «Instrumenti» ierakstu studijā. Kā stāsta Linda, sākotnējais plāns esot bijis izmantot ierakstu studiju ārpus Latvijas. Viņa esot gribējusi savākt visus mūziķus un aizbraukt uz kādu tālu ierakstu studiju Zviedrijas mežos, bet šī doma esot apaugusi ar finansiāliem apgrūtinājumiem un rezultātā darbs norit Latvijā. Linda skaidro, ka ilgstoša darba procesā viņai ir nepieciešama gaisma, lai tās būtu daudz, un šī, «Instrumentu» ierakstu studija, savā starpā saukta par rezidenci, esot viena no retajām studijām, kurā esot logi.

Dziedātāja atzīst, ka mūziķi, ar kuriem viņa parasti strādā, ir vieni no labākajiem un bieži vien aizņemti, tādēļ darbs prasa koncentrēšanos, strādājot noteiktā laika posmā.

Runājot par jauno albumu, Linda Leen atklāj, ka tā amplitūda esot milzīga. Jauna ievirze, kura nav bijusi iepriekšējos albumos, ir sociālā tēma – par atšķirībām dažādās kultūrās un zemēs. Tomēr

galvenā pamatdoma un vēstījums ir mīlestība

.

Izrādās, ka albumam vēl nav nosaukuma, taču, diskutējot par to, izkristalizējusies doma, ka Linda Leen bieži izmanto žestu ar paceltām un atvērtām rokām pret debesīm uz augšu. Lai arī cik laicīgas būtu dziesmu tēmas, saka dziedātāja, viņai vienmēr griboties to sajūtu – uz augšu. Tas ir neliels ieskats gaidāmajā sarunā un, lai redzētu visu stundu garo interviju, nepalaid to garām piektdien, 27. maijā, 360TV.

Iegriezies 360TV un skaties sarunu ar Lindu Leen 27. maijā plkst. 21 interviju ciklā «100 personības līdz Latvijas simtgadei».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu