"OKartes skatuves" lielkoncertā būs arī Haris

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto /LNT

28.decembrī plkst.19 Liepājas olimpiskā centa Arēnā norisināsies vērienīgs šova "OKartes Skatuve" lielkoncerts. Koncerta organizatori informē, ka uz koncertu nolēmis doties arī šova noslēpumainākais iemītnieks Haris, informē koncerta organizatori.

Kāda loma Harim būs "OKartes skatuves" lielkoncertā un vai šova faniem būs iespēja viņu satikt, pagaidām Haris vēl nav izlēmis.

Koncertā skanēs gan uzvarētāju "Jātnieku" hits "Balle baložos", gan šova neoficiālā himna, grupas "nu un" dziesma "Cilvēku zoodārzs", daudzu radio staciju topu līdere, "Zvaigžņu zagļu" dziesma "Uguns kā gaiss", "4 Vēji” dziesma "Vēl tevi mīlēt”, kā arī grupas "T-Band" un dueta "Kā viens" lielākie šova radītie hiti.

Grupas "nu un", "4 Vēji", "T-Band" un "Jātnieki" uzstāsies pilnā sastāvā, grupa "Kā viens" koncerttūrē nolēmuši doties kā duets – savus atbalstītājus priecēs Inga Karpiča un Ivars Kļaviņš, bet grupa "Zvaigžņu zagļi" koncertēs trijatā – uz skatuves visās pilsētās kāps grupas kodols Marta Ritova, Kikī Pāže un Gints Cālītis.

Biļetes uz lielkoncertu iespējams iegādāties "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā un Statoil DUS, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv . Biļetes iepriekšpārdošanā ir lētākas. Koncerta nedēļā visas biļetes maksās piecus latus, bet koncerta dienā to norises vietās jau 6 latus.

Vēl tikai šonedēļ klasēm, darba kolektīviem un aktīviem draugiem ir iespēja iegādāties grupu biļetes, kuras viena cena ir 3 lati. Par grupu biļešu iegādi sīkāk var uzzināt, zvanot pa tālruni 67070208 darba laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu