Kļaviņš atrod mūzu un ieraksta pirmo Ziemassvētkiem veltīto kopdarbu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Televīzijas šova «O! Kartes skatuve» dalībnieks Ivars Kļaviņš jau labu laiku meklēja vokālisti, kura būtu ne tikai skaista, talantīga un īpaša, bet kura atbilstu visām pārējām viņa prasībām, par to, kam ir jāpiemīt īstai zvaigznei.

Sabīne Berezina, Ivars Kļaviņš un Aleksandrs Ozols pārsteidz ar dziesmas «Klusa nakts» neierastu interpretāciju.

Šīs kavera versijas mērķis ir iepriecināt fanus visu laiku skaistākajos svētkos, kā arī pieteikt jaunu muzikālu apvienību.

Mūziķi Ivars Kļaviņš un Sabīne Berezina ir nolēmuši aizmirst visus strīdus, kas starp tiem bijuši, lai kopīgiem spēkiem spētu radīt ļoti skaistu un dažādu mūziku!

Aicinājumam pievienoties sastāvam Sabīne ne mirkli nevilcinājās, bet gan izteica frāzi – Sasodīts, vai tiešām Ziemassvētku vecītis mani ir uzklausījis?

Sabīnes viskvēlākā vēlme mūzikā ir dziedāt dažādu stilu mūziku, dzīvās grupas pavadījumā, rakstīt oriģinālas dziesmas un kopā ar grupu tās prezentēt, nu jau citā kvalitātē, savukārt, grupas puiši ir ļoti apmierināti ar Sabīnes sniegumu.

Kā tu vērtē jaunās muzikālās apvienības sniegumu?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu