Video: Samanta Tīna pilda solījumu un dzied lietuviešu valodā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Samanta Tīna savas rudens un ziemas sestdienas aizvada Lietuvā piedaloties populārajā televīzijas šovā «Lietuvos balsas». Dziedātāja tiek atzinīgi novērtēta gan no žūrijas, gan skatītāju puses un ir iekļuvusi jau konkursa pirmspēdējā kārtā.

Pēdējā raidījumā Samantai bija īpašs izaicinājums, māksliniece pildīja solījumu un dziedāja lietuviešu valodā.

«Man bija ļoti bail, milzīga atbildība par izrunu, pareiziem burtu savirknējumiem, lai rodas pareizās intonācijas zilbes, grūtāka bija šī pareizās vardu izrunas apguve! Paldies maniem draugiem, kas man palīdzēja to apgūt,» stāsta Samanta.

Foto: Publicitātes foto

Otrajā fināla raidījumā sacentās sešpadsmit dalībnieki, no katras komandas četri, bet uz nākamo kārtu palika vien astoņi dalībnieki – no katras komandas pa diviem.

Foto: Publicitātes foto

«Pirms kopējo rezultātu paziņošanas mentors atkal bija tiesīgs iedalīt savas balles, pēc saviem ieskatiem! (40%; 30%; 20%; 10%) Mani atkal aplaimoja un novērtēja ar augstāko vērtējumu - 40%! Es veiksmīgi arī kopvērtējumā tiku finālā!» priecājas Samanta.

Foto: Publicitātes foto

28.decembrī notiks fināla pēdējā kārta, kurā Samanta Tīna izpildīs dziedātājas Bjorkas dziesmu – Its Oh so quite.

Foto: Publicitātes foto

«Tad jau manīs vai tikšu uz super finālu, bet es darīšu visu, lai tiktu! Milzīgs paldies «EFL Fashion» par brīnišķīgo kleitu, man uz skatuves un liels paldies maniem «BAD BOYS TOYs» par drošu nogādāšanu uz un atpakaļ no Lietuvas,» pasakās Samanta.

Foto: Publicitātes foto

Turam īkšķus 28.decembrī un 1.janvārī!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu