Uz Eiropas filmu festivālu Uzbekistānā Latvija vedīs «Limuzīnu Jāņu nakts krāsā»

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Eiropas filmu festivālā Uzbekistānā Latvija būs pārstāvēta ar spēlfilmu «Limuzīns Jāņu nakts krāsā» un animācijas filmu «Akmeņi manās kabatās», informēja Ārlietu ministrijā.

Festivālā tiks demonstrētas 17 kinolentes no 13 Eiropas valstīm. Latvijas vēstniecība festivālam šogad skatītājiem piedāvās režisora Jāņa Streiča filmu un režisores Signes Baumanes animācijas filmu.

Eiropas kino festivāls Uzbekistānā, kuru organizē Eiropas Savienības delegācija Taškentā, noritēs no 23. līdz 29.maijam Ališera Navoi (Alisher Navoi) vārdā nosauktajā kino namā.

Eiropas filmu festivāls Uzbekistānā jau ir kļuvis par tradīciju. Tas norisinās kopš 2013.gada, kad Latviju pārstāvēja režisora Aigara Graubas spēlfilma «Sapņu komanda 1935». 2014. gadā festivāla tika demonstrēta AB studija leļļu filmu «Avārijas brigāde» izlase, bet 2015.gadā režisora Jāņa Norda kinolente «Mammu, es tevi mīlu!».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu