Ziemassvētku modes šovs sabiedrības dāmām palīdz izvēlēties dāvanas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

17. decembrī restorānā «Il Cibo Del Papa» norisinājās grandiozs modes pasākums «Christmas fashion party», kurā bija iespējams apskatīt, izvēlēties un vēlāk iegādāties svētku dāvanu ne tikai sev bet arī sev mīļajiem.

17.decembrī viesi jau trīsdesmit minūtes pirms vakara sākuma bija ieradušies pasākumā, lai tikai nenokavētu sākumu un redzētu visu izklaides programmu.

Viesi steidza ieņemt vietas pie galdiņiem un steidza baudīt vakara oficiālo daļu.

Ziemassvētki un Jaunais gads ir svētki ar īpašu noskaņojumu, tas ir laiks, kad gribas pastaigāties pa veikaliem, gan pa jau iecienītajiem, gan atrast jaunus, nezināmus veikaliņus.

Tieši tāpēc Latvijas modes dāmas ieradās vērot dažādās modes skates, lai zinātu, kuros veikalos iegriezties, lai pielaikotu jaunu kažociņu, kleitu vai kaklarotu.

Modes vakarā ikvienam viesim bija iespēja apskatīt jaunākos kažoku modes kliedzienus, izvēlēties kleitu Jaunā gada svinībām, kā arī apskatīt jaunākos apakšveļas trendus.

Rīgas sabiedrības dāmas, uzņēmēji un mākslinieki baudīja zīmolu «Gauja AB», «Valērija Bogaša», «Gino Rossi», «Ļusi & Olsi pets fashion», «Elīza Lima» un «Olga Grigurko» radītos jaunākos darbus.

Viesus priecēja Naura Rolava, Kamillas un Katy Tindemark dziedājums.

Dziedātāja Katy Tindemark uzstājās ne tikai oficiālajā daļā, bet arī neoficiālajā brīvajā daļā, kur neformālā gaisotnē viesiem bija iespēja baudīt šampanieti, klausīties dziedātājas skaistajā balsī un vērot seksīgās, pikantās apakšveļas «V.I.P.A» modes skati.

Vakara vadītāju lomās iejutās Nauris Rolavs un pasākuma rīkotāja Jana Brice.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu