Ziemeļamerikas kinoteātros sākusies "Jaungada nakts"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Prognozes ir piepildījušās, un par ienesīgākajām filmām šajā nedēļas nogalē kļuvuši abi nedēļas jaunumi. Tiesa, negaidīti zemas sekmes uzrādījis gaidītākais jaunums "Jaungada nakts" ("New Year's Eve"), informē ārvalstu prese.

Par ienesīgāko filmu tiešām ir kļuvusi romantiskā komēdija "Jaungada nakts", taču iekasētie 13,7 miljoni ir daudz mazāk par prognozēto. Kino apskatnieki filmai bija paredzējuši aptuveni 30 miljonus pirmajā nedēļas nogalē, tādējādi reāli iekasētā summa ļoti būtiski atšķiras. Iespējams, tas, kas sākotnēji tika uzskatīts par teicamu biznesa plānu (daudzu zvaigžņu piesaiste uz tematisku filmu), reāli ir iedarbojies tikai vienu reizi. Vismaz Ziemeļamerikā tā tas varētu būt.

Filmas anotācija: Jaungada naktī iespējams viss: iemīlēšanās, piedošana, jaunas apņemšanās un cerības, vientulība un trakas ballītes – tā ir gada spožākā nakts! Zvaigžņu ansamblis - Sāra Džesika Pārkere, Eštons Kačers, Halle Berija, Roberts de Niro, Katrīna Heigla, Mišele Feifere, Hilarija Svanka, Džons Bon Džovi un citi – romantiskā un iedvesmojošā filmā "Jaungada nakts".

Foto: publicitātes

Uzreiz aiz abiem jaunumiem ierindojusies "Rītausma. 1. daļa" ("Breaking Dawn Part 1"). Iekasēti 7,9 miljoni, bet kopējā kase otrpus okeānam uz šo filmu jau pietuvojusies 260 miljoniem. Savukārt ceturto un piekto pozīciju ieņēmušas attiecīgi "The Muppets" (7 miljoni) un animācijas filma "Arturs izglābj Ziemassvētkus" ("Arthur Christmas") (6,6 miljoni). Šeit jāizceļ, ka teicamu sniegumu demonstrējusi ģimenes filma "Arturs izglābj Ziemassvētkus", kurai tikai aptuveni 11% kritums attiecībā pret iepriekšējo nedēļas nogali.

Kopējie kases ieņēmumi šajā nedēļas nogalē bijuši aptuveni 74 miljoni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu