Vakara vadītājs paziņo, ka ir gejs un priecīgs atrasties šajā pusē Krievijas robežai

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto, Rīga 2014

13.decembris Rīgā ir svarīgs, jo norisinās Eiropas Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonija, kuru apmeklē ne tikai Latvijas, bet arī Eiropas kino ļaužu krējums.

Sākoties ceremonijai, uz skatuvi devās vakara vadītājs, vācietis Tomass Hermans, kurš Vācijā iemantojis slavu, pateicoties savam producenta un komiķa darbam.

Vīrietis sasveicinājās ar publiku un uzreiz paziņoja, ka ir gejs un ir priecīgs atrasties šajā pusē Krievijas robežai, jo otrajā pusē visdrīzāk viņš neuzstātos, bet tiktu arestēts.

Vīrieša paziņojums izraisīja plašus aplausus un ovācijas. Vēlāk komiķis vēl izpildīja astoņdesmitajos gados populāru deju, kurā kustējās kā sieviešu kārtas pārstāve un vienam no balvu pretendentiem jokojot izteica vēlmi vēlāk saskūpstīties.

Kopā ar Eiropas Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremoniju Rīgā ieradās arī dzimumu barjeru nolīdzināšana un ikviena uztveršana vienkārši par cilvēku ar tiesībām izvēlēties, ko mīlēt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu