MarieN Studio svin četru gadu jubileju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atzīmējot četru gadu jubileju, Marijas Naumovas bērnu un jauniešu studija MarieN Studio atkal ver savas durvis visiem interesentiem.

Laika posmā no 10. līdz 15. novembrim notiks jau tradicionālās Atvērto durvju dienas. Visu nedēļu katram būs iespēja ielūkoties, kas notiek studijā, apmeklējot bezmaksas nodarbības. Pilno nodarbību grafiku var atrast www.marien-studio.lv. Izmantojiet šo vienreizējo iespēju iepazīt MarieN Studio nodarbības un pasniedzējus!

MarieN Studio darbojas vairāk nekā 200 bērni, kas apgūst jaunas dziesmas, mūsdienīgus deju soļus, baleta pamatus, darbojas radošajā darbnīcā, kā arī mācās izprast un pilnveidot sevi jogas nodarbībās. MarieN Studio ir ne tikai aizraujošas nodarbības, bet arī vieta, kur iegūt jaunus draugus un atpūsties superīgās vasaras nometnēs.

Novērtēt „MarieN Studio” bērnu talantu varēsiet „Ģimenes nedēļas” pasākumu laikā, kur bērni priecēs klausītājus un skatītājus ar atraktīvām dziesmām un citiem priekšnesumiem, savukārt, noslēdzot nedēļu, 16. novembrī viņi uzstāsies kopā ar studijas pasniedzējiem - dziedātāju Lieni Šomasi un dejotājiem – Rihardu Mailīti un Violu Abramovu – krāšņā lielkoncertā Olimpiskajā sporta centrā – Grostonas ielā 6b izstādes–festivāla „Viss labākais bērniem 2008” laikā, kā arī paredzēti koncerti citviet Rīgā, kā arī ārpus tās.

Viens no pēdējiem pasākumiem bija jau trešais dejotāja Riharda Mailīša un MarieN Studio organizētais konkurss vismazākajiem dejotgribētājiem „Mazās zvaigznītes”, kas notika 19. oktobrī Iļģuciema kultūras namā, Lidoņu ielā 27, Rīgā. Projekts ir kļuvis par bērniem ļoti iemīļotu pasākumu. Šogad projektā piedalījās 189 pāri no dažādiem sporta deju klubiem Latvijā. Bērnus ar priekšnesumiem priecēja MarieN Studio bērni, kā arī dziedātājas – Aiša un Liene Šomase, kas pasniedza arī specbalvas. Apsveicam mazos dejotājus ar viņu, panākumiem, aizrautību un mirdzumu acīs! Gaidīsim arī nākamajā gadā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu