Dženifera Lorensa apsteidz ASV prezidenta kandidātus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kases grāvēja «Bada spēles» zvaigzne, aktrise Dženifera Lorensa, amerikāņu acīs izpelnījusies lielāku uzmanību un cieņu nekā vairāki populāri ASV politiķi un virkne citu cilvēku gan politikā, izklaides industrijā un citās jomās.

Dženifera Lorensa, kura saņēmusi ASV Kinoakadēmijas balvu kā labākā aktrise («Optimista dienasgrāmata») un divas «Oscar» balvas nominācijas par lomām lentēs «Amerikāņu afēra» un «Winter's Bone», prominentā ASV izdevuma «Time» 2014.gada ievērojamāko cilvēku aptaujā apsteigusi tādus ietekmīgus ASV politiķus kā senators Rendals Pols, kurš tiek uzskatīts par reālu ASV prezidenta amata kandidātu 2016.gada velēšanās, un citus valstsvīrus, kā arī prezidentu Baraku Obamu.

Lai arī aktrise Dženifera Lorensa neiekļuva gada ievērojamāko personu fināla astoņniekā, viņa par vienu punktu apsteigusi citu šovbiznesa zvaigzni, dziedātāju Teilori Sviftu. Žurnāls «Time» gada ievērojamāko cilvēku sarakstu apkopo jau kopš pagājušā gada divdesmitajiem gadiem. Šogad titulu ieguvis nevis viens cilvēks, bet gan vairāki - par gada personām šogad atzīti ārsti un brīvprātīgie, kas, riskējot ar savu veselību, apkaro Ebolas vīrusu. Uzvarētājus «Time» redakcija paziņoja 10.decembrī.

Dženifera Lorensa šomēnes Latvijas kinoteātros būs redzama romantiskā drāmā «Serēna» («Serena»), un šī ir trešā reize, kad uz lielā ekrāna viņa satiekas ar Amerikas Kinoakadēmijas balvas nominantu Bredliju Kūperu («Paģiras», «Amerikāņu afēra» un «Optimista stāsts»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu