"OKartes skatuve" dosies Latvijas tūrē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Šova "OKartes skatuve" dalībnieki jau gada nogalē dosies tūrē uz lielākajām Latvijas pilsētām pie saviem faniem un atbalstītājiem. Kopā notiks četri koncerti: Valmierā (26.12.), Jelgavā (27.12.), Liepājā (28.12.) un Ventspilī (29.12.). Koncertos piedalīsies visas sešas "OKartes skatuves" grupas un katra spēlēs savus lielākos šovā tapušos hitus, informē šova pārstāvis Kristaps Lēperis.

Grupas "4Vēji", "T-Band", "nu un" un "Jātnieki" uzstāsies pilnā sastāvā, grupa "Kā viens" koncerttūrē nolēmuši doties kā duets – savus atbalstītājus priecēs Inga Karpiča un Ivars Kļaviņš, bet grupa „Zvaigžņu Zagļi” koncertēs trijatā – uz skatuves visās pilsētās kāps grupas kodols Marta Ritova, Kikī Pāže un Gints Cālītis.

"Katru dienu kalendārā es izsvītroju atlikušās dienas līdz "OKartes skatuves" tūres sākumam, kad varēsim ar Ingu jeb grupu "Kā viens" priecēt mūsu mīļos atbalstītājus. Īpaši es gaidu koncertu Jelgavā – savā dzimtajā pilsētā," tā grupas "Kā viens" līderis Ivars Kļaviņš.

"Esam satraukušies kā savvaļas zirgi, kuri beidzot tikuši brīvībā! Ar nepacietību gaidām brīdi, lai sniegtu koncertu visās četrās pilsētās, kurās ciemosimies, lai atdotu skatītājiem savu enerģiju un pateiktos par viņu atbalstu mums visa šova laikā - mēs uzspridzināsim skatuvi dēļ jums! Mēs dzimām šeit, "OKartes skatuvē", - šeit radījām dziesmas jums un šobrīd aktīvi domājam, kādas dziesmas koncertos jūs iepriecinātu visvairāk," stāsta grupas „Jātnieki” dalībnieks Mārtiņš Jātnieks. "Baušķenieki, tiekamies "OKartes skatuves" tūres koncertā, Jelgavā... tuvākais jums," saka baušķenieks.

"Liepāja un Ventspils ir pietiekami tālu, ne visiem bija iespēja atbraukt pie mums uz Rīgas kinostudiju, tāpēc mēs, grupa "4Vēji" un visi pārējie "OKartes skatuves" dalībnieki, tagad braucam pie jums! Ļoti gaidu koncertus, lai kārtīgi izdziedātos kopā ar visiem faniem un atbalstītājiem," stāsta "4Vēju" dalībnieks Mārtiņš Ruskis.

"Šis ir lielisks noslēgums četru mēnešu darbam, es koncerttūri gaidu ar satraukumu, bet patīkamu satraukumu, jo klātienē mēs nekad neesam uzstājušies tik lielas auditorijas priekšā. Brīži, kad pie mums šovā ciemos nāca mūsu fani un atbalstītāji, bija ļoti sirsnīgi un jauki, es ļoti gaidu tikšanos ar viņiem," saka grupas "Zvaigžņu Zagļi" dalībniece Marta Ritova.

"Ļoti gaidu tūri, jo tas, man šķiet, būs liels pasākums ar spilgtām emocijām. Tas man šķiet īpaši, ka atkal visi šovā bijušie dalībnieki būsim kopā un dziedāsim kā tāda liela ģimene!!! Īpašs prieks man par to, ka būšu kopā ar savu grupu - "Traveling Band" pilnā sastāvā, jo man manu puišu, protams, pietrūka, kad biju palikusi viena - pietrūka ikdienas sīkumu kopā ar viņiem," saka spilgtā šova dalībniece Košā. Viņa īpaši gaida koncertu Liepājā: "Tā man ir īpaša pilsēta, tur dzīvo man ļoti, ļoti labi draugi, un tur man vienmēr bijuši spilgtākie koncerti!"

""OKartes skatuves" koncertu Ventspilī es gaidu gan ar satraukumu, gan prieku, jo tā būs iespēja "4Vēju" līdzjutējiem pateikt paldies par atbalstu un kopā pārdzīvoto. Ne tikai es, bet visi mani tuvinieki, draugi un atbalstītāji ar nepacietību gaida šo koncertu. Ļoti ceru, ka viss izdosies lieliski, jo savādāk nemaz nevar būt! Un šī būs lieliska iespēja "OKartes skatuves" dalībniekiem redzēt skaisto Ventspili ziemā," saka ventspilniece, grupas "4Vēji" dalībniece Madara Grēgere.

Viens no spilgtākajiem grupas "nu un" dalībniekiem Nauris Brikmanis kopā ar kolēģiem jau nopietni sākuši gatavoties tūres koncertiem. „Nepacietība un saviļņojums, tās ir sajūtas, kas šobrīd valda manī. Mēs jau esam sākuši plānot savu uzstāšanos, ļoti nopietni strādājam pie katras detaļas, lai mūsu uzstāšanās būtu vienreizēja un neaizmirstama.”

Nauris atzīst, ka viņš visvairāk gaida koncertus Valmierā un Ventspilī, jo šova laikā grupa "nu un" šajās pilsētās jau koncertēja un publika viņus uzņēma ar milzīgām ovācijām, Valmieras klubā "Chill Inn" pat tika pārspēts apmeklējuma rekords.

Koncerta sākuma laiks katrā pilsētā ir plkst. 19, lai visu vecumu faniem un atbalstītājiem būtu iespēja atnākt un priecāties kopā ar saviem elkiem, tāpat visās koncerta vietās pieejamas gan stāvvietas, gan sēdvietas.

Pirms koncerta būs iespēja satikt pašus dalībniekus, fotografēties ar viņiem, iegūt autogrāfus, iegādāties īpašas draugu aproces ar mīļākās grupas nosaukumu, kā arī nopirkt "OKartes skatuves" albumu. Labāko šovā tapušo dziesmu albums lejuplādēšanai jau pieejams portālā DoReMi.

Pirmās tūkstoš biļetes uz visiem tūres koncertiem varēs iegādāties par draudzīgu cenu - tikai četriem latiem, bet vēlāk cena tiks paaugstināta. Biļetes uz "OKartes skatuves" koncertiem var iegādāties visās "Biļešu servisa" kasēs.

Koncerti notiks

Valmierā 26.decembrī Vidzemes Olimpiskajā centrā, sākums plkst.19

Jelgavā 27.decembrī Zemgales Olimpiskajā centrā, sākums plkst.19

Liepājā 28.decembrī Liepājas Olimpiskajā centrā, sākums plkst.19

Ventspilī 29.decembrī Olimpiskajā centrā Ventspils, sākums plkst.19

Grupu apmeklējumiem un klasēm iespējams izdevīgāks cenu piedāvājums, sīkāka informācija pa tālr. 67070208 darba laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu