Doma laukumā būs slidotava (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas domes izpilddirektors Ēriks Škapars izsniedzis atļauju no šodienas organizēt publisko slidotavu Doma laukumā. Malacis, Ērik!

Uz Doma laukumu šogad tiks pārcelta ierastā bezmaksas slidotava Līvu laukumā. Tā varētu būt lielāka nekā līdz šim - aptuveni 30 reiz 20 metru platībā. Slidotavā iedzīvotājiem būs jāmaksā vienīgi par slidu nomu.

Slidotava darboties varētu sākt decembra vidū, kad būs nedaudz piesalis. Slidot Doma laukumā varēs līdz aprīļa sākumam atkarībā no laika apstākļiem.

Rīgas dome slidotavas organizēšanai Doma laukumā šā gada budžeta grozījumos paredzējusi 70 000 latu. Kā ziņots, Līvu laukuma bezmaksas slidotavu Rīgā pagājušajā ziemā apmeklējuši vairāk nekā 200 000 cilvēku.

Tāpat kā pagājušajā ziemā, arī šogad slidotava iedzīvotājiem tiks organizēta stadionā "Daugava". Tā būs izvietota rezerves futbola laukumā pie Deglava tilta, to uzturēs stadiona pārstāvji. Slidotava būs bez maksas skolēniem, savukārt pārējie iedzīvotāji to varēs apmeklēt par maksu.

Īpaši Rīgas skolēniem un bērnudārzu audzēkņiem līdz 22.decembrim pašvaldība organizē bezmaksas slidotavu stadionā "Volvo" Pārdaugavā. Skolēniem un bērnudārzu audzēkņiem tiks nodrošināts arī nepieciešamais aprīkojums slidošanai.

Lai nepieļautu, ka skolēni slidotavā ierodas citu nodarbību laikā, bērni to varēs apmeklēt tikai pedagoga pavadībā. Iepriekš skolotājam būs jāsaskaņo slidotavas apmeklējuma laiks.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu