Justs: Bija sajūta, ka ir izdarīts viss, ko varēju

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Justam, kurš iekļuvis Eirovīzijas finālā, pēc uzstāšanās pusfinālā ceturtdienas vēlā vakarā bijusi sajūta, ka ir izdarīts viss, ko viņš varēja.

«Atrodoties uz skatuves, es nedomāju par to, vai es izdarīju visu pareizi, kā tas izskatījās, es vienkārši atbrīvojos un izlādējos, tā varētu teikt. Noejot no skatuves, man nebija pārmetumu, ko esmu tur darījis vai neesmu izdarījis, bija tā foršā sajūta, ka ir izdarīts viss, ko es varēju, un, kā mēs redzam, tas arī atmaksājās,» Justs pēc pusfināla sniedza īsu interviju Latvijas Televīzijai.

Pēc pusfināla viņš atzina, ka jūtas ļoti noguris. Viņš pastāstīja, ka Stokholmā ieradusies arī viņa ģimene, ko viņš piektdien mēģināšot satikt.

Mēģinājumi sestdien gaidāmajam Eirovīzijas finālam sāksies piektdienas rītā.

«Teikšu to pašu, ko es teicu «Supernovas» fināla beigās, kad zināju, ka esmu uzvarējis. Es teicu, ka parādīšu, uz ko Latvija ir spējīga, un es to izdarīšu,» viņš paziņoja.

Sirmais ar Aminatas Savadogo sarakstīto dziesmu «Heartbeat» starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa otrajā pusfinālā uzstājās pirmais.

Otrajā pusfinālā Eirovīzijas finālam ceturtdienas vakarā kopā ar Latviju kvalificējās Gruzija, Austrālija, Bulgārija, Ukraina, Serbija, Polija, Izraēla, Lietuva un Beļģija.

Kopumā starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas šogad norisināsies jau 61.reizi, piedalās 43 dalībvalstis.

Starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss norisinās Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā. Konkursa norisei līdzi var sekot tiešraidē Latvijas Televīzijas 1.kanālā.

Pērn Latvija starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, pateicoties dziedātājas Aminatas Savadogo sniegumam, ieņēma sesto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu