Kādā valodā grupai «Flame & The Rolltones» piestāv dziedāt - latviešu vai angļu?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

«Flame & The Rolltones» laiž klajā pirmo singlu latviešu valodā - «Brīvības iela», kas bija neliels izaicinājums grupai, jo līdz šim visas oriģināldziesmas ir bijušas angļu valodā. Kā mūziķi ir tikuši galā ar šo uzdevumu, lai vērtē klausītājs.

Vasarā grupa būs sastopama festivālos Latvijā - «Sudraba kaija», Bauskas kantrī», «Country Island» Ogrē, kā arī augustā dosies uz Lietuvu, lai piedalītos festivālā «Visagino Country».

Paralēli koncertdarbībai mūziķi strādā arī pie jauna albuma, tomēr vēl neatklāj, kad tas tiks izdots.

«Flame & The Rolltones» ir vieni no nedaudzajiem americana žanra vēstnešiem Latvijā.

Debijas albums «Road Trip», kuru grupa prezentēja 2014.gada oktobrī, ir ieguvis gan klausītāju, gan mūzikas kritiķu un industrijas profesionāļu atzinību.

Grupa ieguvusi arī starptautisku atzinību, dziesmai «Crying For You» no albuma «Road Trip» iekļūstot «International Songwriting Competition 2014» finālā un šā gada februārī veiksmīgi uzstājoties «Country Music Meeting Berlin 2015».

Tāpat grupas solists Atis Zviedris veiksmīgi darbojies televīzijas šovā «Izklausies redzēts», iejūtoties gan sieviešu mākslinieku, gan vīriešu mākslinieku ādā.

Novērtē grupas veikumu dzimtajā valodā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu