Meitenes piedalās atlasē, lai vasarā jaunā attiecību un deju šovā atrastu savas dzīves mīlestības

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

10.maija rītā uz romantiskā Daugavas vasaras kuģīša «Vecrīga» norisinājās jauna vasaras deju un attiecību šova atlase, kurā piedalījās teju septiņdesmit daiļavas, kuras meklē mīlestību.

Meitenes uz šova atlasi, kurā bija jādemonstrē gan komunikācijas spējas, gan dejotprasme, ieradās vasarīgās minikleitiņās un augstpapēžu apavos, lai demonstrētu arī savu seksapīlu un piemērotību šovam.

Potenciālās dalībnieces devās izbraukumā ar kuģīti, parādīja savu dejotprasmi un, protams, neaizmirsa pievērst uzmanību ikvienam vīriešu kārtas pārstāvim, kurš Daugavā atradās uz kāda cita braucamrīka.

Šāds šova formāts Latvijā būs novērojams pirmo reizi, tāpēc neviena no potenciālajām dalībniecēm nezina, ko gaidīt no šova, bet visas kā viena ir gatavas jauniem piedzīvojumiem un jaunu prasmju apgūšanai.

Vēl veselu nedēļu ikviena meitene, kura vēlas traku, romantikas pilnu piedzīvojumu, nebijušas sajūtas un iespēju atrast mūža mīlestību, var pieteikties šovam.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu