Kristena Stjuarte beidzot konkrēti atbild uz jautājumu par savu seksuālo orientāciju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Kristena Stjuarte vienmēr izvairījusies konkrēti atbildēt uz jautājumiem par savu seksuālo orientāciju, uzsverot, ka nekad neko neslēpj un viss pieejams internetā. Nu intervijā izdevumam «Variety» zvaigzne skaidri un gaiši pasaka, ka ir netradicionāli orientēta.

Zvaigzne teikusi, ka laikā, kad satikās ar vīriešiem, viņa nestāstīja nevienam par savām attiecībām, tāpat viņa mēģina darīt arī tagad, privāto dzīvi atstāt tikai sev, bet tajā pašā laikā neslēpjot cilvēkus, ar kuriem viņa satiekas.

Zvaigzne paziņojusi, ka vēlas kļūt par LGBT kopienas aktīvisti, jo uzskata, ka šādas kopienas esamība ir ļoti būtiska.

Paparaci fotogrāfijas, kurās zvaigzne redzama skūpstāmies, apskaujamies ar sievietēm, Kristena uzskata par skaistām un atklāj, ka nekad nav mēģinājusi slēpt savas sievietes no paparaci un viņa nekaunas, ka viņas fani redzēs fotogrāfijas un izdarīs secinājumus par viņas orientāciju.

Kā nekā secinājumus visi jau ir izdarījuši un saprot, ka viņa ir homoseksuāla.

Aktrise priecājas, ka mūsdienās jauniešiem uzreiz netiek uzlikti zīmogi orientācijas ziņā, viņi paši var izzināt pasauli un izprast sevi, izzināšanas laikā esot brīvi no dažādiem zīmogiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu