Rīgā uzstāsies džeza vokāliste Keita Makgerija

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskais mūzikas festivāls "Rīgas Ritmi 2008" 5.decembrī plkst. 19 Lielajā Ģildē piedāvā spilgto un unikālo džeza vokālo talantu no ASV - Keitu Makgeriju (Kate McGarry).

"...Keita Makgerija ir džeza dziedātāja ar vienu no tām dabiski „vieglajām” balsīm. Viņas artikulācija un intonācija ir tikpat dzidra kā runājot, neziedojot ne drusciņas emociju. Viņa manevrē ar reģistriem tikpat dabiski, kā mirkšķinot acis, un bez mazākās piepūles spēj sadziedāties ar Čiku Korea (Chick Corea) un Bobiju Makferinu (Bobby McFerrin)..." "All About Jazz".

Biļetes uz koncertu var iegadāties visās "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās: Rīgas Kongresu namā, Lielajā Ģildē un visās „DUS Statoil” degvielas uzpildes stacijās, Tirdzniecības centros „Stockmann”, ”Spice”, „Elkor Plaza” un „Juglas centrs”, kā arī on-line www.bilesuserviss.lv mājaslapā.

Biļešu cena Ls 15.00 un Ls 20.00

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu