Sabiedrībā zināmi tēvi kopā ar bērniem pārsteidz mammas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toms Norde

Ceturtdien, 5.maijā, norisinājās kūku būvēšanas un dekorēšanas meistarklase tēviem ar viņu mazajām atvasēm. Meistarklasē tēvi ar bērniem Annas Pannas vadībā gatavoja īpaši gaisīgas kūkas.

Tā kā kūkas visbiežāk cepam svētkiem, šogad sadzīves tehnikas zīmols Electrolux aicināja trīs sabiedrībā pazīstamus tētus - godalgoto kamaniņu braucēju Juri Šicu, diriģentu Jāni Ozolu un TV3 laika ziņu diktoru Ansi Klintsonu - kopā ar saviem bērniem gatavot īpašu pārsteigumu māmiņām Māmiņdienā.

TV3 laika ziņu diktors Ansis Klintsons kopā ar atvasēm Annu un Martu dekorēja medus kūku. Tā kā Ansim jau ir pieredze medus kūku cepšanā, viņš atzina, ka tās ar katru dienu kļūst arvien gardākas! Mammai pagatavoto kūku ģimene vienbalsīgi nolēma nosaukt par «Salātlapiņu».

Diriģents Jānis Ozols ar bērniem – meitu Liliju un dēlu Jāni Junioru - mammu Martu pārsteidza ar šokolādes velveta kūku «Karamele». Savukārt kamaniņu braucējs Juris Šics ar dēlu Ādamu mammai Anetei pagatavoja medus kūku ar nosaukumu «Mīlestības pieskāriens».

Kamēr tēti ar bērniem rosījās īpaši pasākumam izveidotā virtuvē, tikmēr mammas radošajā darbnīcā apguva kaligrāfijas pamatus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu