Atklās Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parka vasaras sezonu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šodien notiks Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parka vasaras sezonas atklāšanas svētki «Maģisko sajūtu nakts».

«Maģisko sajūtu nakts» dalībnieku vidū būs gaismu un skaņu efektu mākslinieki, dejotāji, mūziķi, aktieri un kulinārijas speciālisti.

Parka apmeklētājiem no plkst.20 būs iespēja izbaudīt krāsu, skaņu un garšas sajūtu simfoniju, dodoties maģisku sveču gaismu un krāsu pasaulē, klausoties romantiskas mūzikas un dzejas skanējumu dabā. Tāpat tiks piedāvāta improvizēta teātra izrāde ar Smaragda pilsētas noslēpumainajiem tēliem un meža laumiņām, iespēja baudīt Valtera Zirdziņa neparastās uzkodas un īpašu dzērienu, kā arī smelties spēku Gaujas Stāvajos krastos, izstaigājot arī atjaunotās parka baskāju un gaisa takas.

Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parks šogad svin savas darbības piecu gadu jubileju. Šogad parks apmeklētājiem piedāvās pilnībā rekonstruētu baskāju taku, grantētas pastaigu takas un ar jauniem elementiem papildinātu gaisa taku kokos.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu