Puncuļi: uzvarai neticējām līdz pēdējam brīdim

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Puiku sapnis ir piepildījies, un mūsējais arī, lai gan vairāk bijām kā palīgi, vismaz dziedāšanā noteikti," dienu pēc uzvaras LNT šovā "Dziedošās ģimenes" intervijā portālam TVNET teic Puncuļu ģimenes tētis Aigars.

Viņš atzīst, ka šovs gan viņiem, gan abiem dēliem devis pamatīgu pieredzi, jo puikām tā bijusi pirmā uzstāšanās uz lielās skatuves. "Līdz šim jau šur tur Rēzeknē viņi koncertēja, reizi mēnesī nodziedot kādu dziesmiņu. Bet tās piecpadsmit nedēļas šovā bija kārtīgs rūdījums!"

Taujāts, vai tagad vairāk Latvijā varēs dzirdēt un redzēt dziedošo Puncuļu ģimeni, Aigars atteic, ka droši vien viņi dziedās vairāk. "Rau, puikas jau šodien ir Daugavpilī, kur piedalās labdarības pasākumā. Tā ir iespēja, kā saviem atbalstītājiem varam pateikt paldies, jo izskatās, ka Latgale un arī citi Latvijas novadi mūs tiešām ir atbalstījuši."

Foto: Mārtiņš Otto / TVNET

Kā domāts tērēt šovā laimēto naudu? "Visticamāk, ka puikas iegādāsies koncertēšanai nepieciešamo aparatūru. Turklāt, tā kā svētdien pirms uzstāšanās šovā saplīsa ģitāra, viņiem noteikti jāiegādājas jauna," spriež tētis, piebilstot - par kopīgu ģimenes pasākumu, piemēram, ceļojumu, gan pagaidām domāts nav; ja nu vienīgi ģimene nopirks kaut ko sev nepieciešamu.

Savukārt par internetā lasāmajiem komentāriem Aigars Punculis atklāti teic - tos viņam lasīt nepatīkot, lai gan viņš dzirdējis, ka šoreiz komentāri par viņu uzvaru šovā esot pozitīvi. "Taču es noteikti gribu pateikt lielu paldies saviem kaimiņiem -

kad šorīt ap septiņiem no rīta ieradāmies Rēzeknē, viņi mūs sagaidīja ar nelielu salūtu!

Tas bija tik mīļi, sirsnīgi un vienojoši... Tāds īsti patiess pasākums!" Aigars smejot vēl piebilst, ka allaž medus mucā gadoties pa darvas karotei, taču par šo projektu viņš neko tādu nevarot teikt. "Arī Liepiņu ģimene, ar ko sacentāmies finālā, cerams, ir kļuvusi par mūsu draugiem. Vismaz es nekādu konkurenci neizjutu," pauž Puncuļu ģimenes galva.

Foto: Mārtiņš Otto / TVNET

Vai viņš ieteiktu ģimenēm nākamgad pieteikties "Dziedošo ģimeņu" projektā, ja tāds tiks rīkots? "Lai labi apdomā, vai viņi spēs tās piecpadsmit nedēļas izturēt," Aigars smejas, atklājot - viņš līdz pašām beigām nav ticējis, ka viņa ģimene šovā uzvarēs. "Kad Rēzeknē bija projekta atlase, uz to sākumā aizgāja tikai visi trīs mūsu puikas, un tikai pēc tam mēs ar mammu gājām uz pārrunām. Kad toreiz jautāja, vai esam gatavi izturēt piecpadsmit nedēļas,

man šķita - labi, ja izturēsim vienu vai divas, un pēc tam mūs izbalsos..."

Taujāts par ieguvumiem, Aigars Punculis vēlreiz apliecina - neapšaubāmi pozitīvās emocijas un daudzie draugi, kā arī milzīgā skatuves pieredze. "Puikām nebūt nebija viegli iziet uz skatuves, nostāties kameru priekšā un dziedāt, lai gan, iespējams, televizorā izskatījās, ka viņi vienkārši iziet un dzied..."

Starp citu, ļoti iespējams, ka Puncuļu ģimene ierakstīs albumu ar šovā skanējušajām dziesmām, taču pagaidām šova uzvarētāji par to nedomājot.

Skatīt pievienoto video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu