BG Suits pulcē kopā īstus džentelmeņus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Par godu savai 2 gadu jubilejai, kompānija BG Suits, kas specializējas individuālu vīriešu uzvalku šūšanā, rīkoja pirmo Džentelmeņu dienu. Turpmāk tā būs ikgadēja tradīcija.

Džentelmeni raksturo ne tikai labas manieres un izskats, bet arī viņa interešu loks, kurā ietilpst izsmalcināti dzērieni, cigāri, vīrišķīgi aksesuāri un automašīnas. Šīs bija galvenās tēmas BG Suits Džentelmeņu dienā, kas tika aizvadīta brīvā, patīkamā gaisotnē.

Jau pie ieejas viesus sagaidīja someljērs Irina Sjomočkina - viena no retajām dāmām, kura atrodas Latvijas vīnziņu elitē. Viņa piedāvāja nobaudīt šampanieti Diebolt Vallois Blanc de Blanc, papildinot degustāciju ar informācijas piedevu par šo eleganto dzērienu.

Pasākuma atklāšanas runā BG Suits pārstāvji Kristaps Bergs un Guntars Gribusts pateicās viesiem par ieinteresētību un iepazīstināja ar kompānijas nākotnes vīziju. Īstu šovu klātesošajiem sarīkoja kompānijas Noble Wine pārstāvis Aleksandrs Minajevs. Viņš demonstrēja Napoleona laikā ieviesto tradīciju sabrage - ceremoniāli atklājot pasākumu ar zobenu atverot šampanieti.

Pēc šī svinīgā ievada džentelmeņi tika iepazīstināti ar Montblanc veikala vadītājas Viktorijas Karandejas prezentētajiem aksesuāriem - ekskluzīvām pildspalvām un pulksteņiem, kuru vidū bija kolekciju eksemplāri vērtībā virs 50 tūkstošiem eiro. Ikviens klātesošais saņēma arī lieliskas piemiņas dāvanas. Pēc tam sekoja Irinas Sjomočkinas stāstījums par 2000, 1990, 1980 un 1970. gada armanjakiem no vadošā šī dzēriena ražošanas līdera - Armagnac De MONTAL nama. Ikvienam bija iespēja nodegustēt un salīdzināt dažādās armanjakam raksturīgās garšu nianses.

Nedalītu džentelmeņu interesi izplenījās Domenikss pārstāvju Jāņa Dambīša un Valda Priekuļa stāstījums par vēsturisko automašīnas Mercedes - Benz tehnoloģisko attīstību, inovācijām un pārākumu pār citiem auto ražotājiem. Tikai šī vakara apmeklētājiem bija iespēja saņemt īpaši pievilcīgu piedāvājumu šīs automašīnas markas iegādei.

Pasākumam turpinoties, ar atraktīvu stāstījumu par britu karaliskās ģimenes iecienīto viskiju Royal Lochnagar, viesus izklaidēja viskija eksperts Jegvēņijs Tarvids. Šis dzēriens nāk no Highland reģiona Skotijā, kurš ir izslavēts ar savām viskija tradīcijām. Šiem viskijiem ir maigi dūmakains raksturs un sabalansētas augļu garšu notis, par ko varēja pārliecināties ikviens klātesošais, nobaudot šo dzērienu. Vakara noslēgumā kungus sagaidīja pazīstamās cigāru speciālistes Evas Borisenko stāstījums par cigāru smēķēšanas kultūru. Viņa iepazīstināja ar neierastu cigāru no Meksikas, tā izcelsmi un garšas īpašībām.

Vakara vadītāja lomā iejutās Edgars Kuzmans, kura arsenālā bija daudzi vēsturiski fakti un interesanti citāti par džentelmeņiem. Pasākuma neoficiālajā daļā viesi varēja turpināt baudīt dzērienus un pavadīt laiku līdzīgi domājošu cilvēku sabiedrībā. BG Suits pārstāvis Guntars Gribusts pauda gandarījumu par vakara norisi un viesu pozitīvajām atsauksmēm. Turpmāk Džentelmeņu diena kļūs par tradīciju un tiks organzēta katru gadu, BG Suits jubilejas laikā.«Vīrietis, tas ir dzimums. Kungs, tas ir briedums. Bet džentelmenis - tā ir izvēle. Šajā vakarā bija pulcējušies kungi, kas ir izdarījuši pareizo izvēli,» atzīmē Gribusts.

Viesu vidu bija Auro Construction pārstāvis Artūrs Kuzņecovs, LYL love your life® radītājs Klaids Grunte, Cīņu sporta entuziasts, treneris un AR studijas izveidotājsArnis Ritenieks un daudzi citi.

BG Suits, šujot uzvalkus pēc individuāla pasūtījuma, turpinās rūpēties, lai mūsu valstī popularizētu džentelmeņu kultūru. «Manā skatījumā īstu džentelmeni raksturo uzvedība un izskats, kas nav viens no otra nodalāms. Viņam piemīt labas manieres un šāds vīrietis rūpējas par savu vizuālo izskatu - sākot no apģērba un apaviem, beidzot ar matiem un bārdu, « rezumē Guntars Gribusts.

BG Suitspiedāvā augstas kvalitātes, pēc klienta ķermeņa izmēriem un vēlamā dizaina šūtus uzvalkus, kreklus un mēteļus, kas ļauj izcelt vīrieša personību. Apģērbs tiek šūts tikai no dabīga materiāla (vilna, zīds, kašmirs) audumiem, ar iespēju izvēlēties no 1072 dažādiem paraugiem. Arī oderei pieejami vairāk nekā 100 dabiskā zīda audumu paraugu.Katrā uzvalkā tiek iešūti klienta iniciāļi, kā arī izgatavots individuāls pakaramais.

BG Suits uzvalkus darina drēbnieks no Taizemes, kurš reizi divos mēnešos ierodas Rīgā, lai noņemtu mērus jauniem klientiem. Tuvākā drēbnieka vizīte plānota no 10.05.-13.05.2016.

Pieteikties vizītei var zvanot pa tālruni 22888225 vai rakstot uz epastu info@bgsuits.com

Plašāka informācija

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu