Svētdien "Dziedošo ģimeņu" fināls!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 4.decembrī, plkst. 20.20 LNT kanāla tiešraidē Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos tiks noskaidrota šā gada sirsnīgākā un skanīgākā dziedošā ģimene! Kura ģimene uzvarēs – Puncuļu vai Liepiņu?

Šobrīd abas fināla ģimenes – skanīgā Puncuļu ģimene no Rēzeknes un sirsnīgās Liepiņu meitenes no Alojas - ļoti cītīgi gatavojas svētdienas koncertam, lai ar pārdomātiem un pārsteidzošiem priekšnesumiem iepriecinātu ikvienu skatītāju un pierādītu, ka ir Latvijas dziedošākās ģimenes titula cienīgas!

Fināla raidījumā katra ģimene izpildīs divas dziesmas. Puncuļu ģimene dziedās "Dzeiveite" un "Kad Ēģiptē sniegs", bet Liepiņu ģimene uzstāsies ar "Raganas dziesmiņu pirms sprieduma pasludināšanas" un "Kādā brīnišķā dienā".

Fināla raidījumā pārsteigumu netrūks! Latvijas dziedošo ģimeņu svētku finālā mēs atkal redzēsim un dzirdēsim visas dziedošās ģimenes, kuras šogad piedalījušās projektā.

Dziedošās ģimenes ar mums kopā ir bijušas ik svētdienas vakaru vairāk nekā trīs mēnešu garumā. Šajā laikā ne tikai visi projekta dalībnieki ir kļuvuši par vienu lielu ģimeni, bet arī skatītāji ir iemīļojuši katru ģimeni, kura piedalās projektā. Katra no finālā iekļuvušajām ģimenēm ir ar kaut ko īpaša un iemājojusi daudzu skatītāju sirdīs ar saviem priekšnesumiem, vienkāršību, skanīgumu un mīlestību pret savu ģimeni un apkārtējiem!

Kura ģimene uzvarēs – Puncuļi no Latgales vai Liepiņas no Vidzemes? Skaties un atbalsti savu favorītu!

Atkalsatikšanās, dziedātprieks un degsme valdīs sirsnīgā projekta „Dziedošās ģimenes” tiešraidē jau šo svētdien, 4.decembrī, plkst. 20.20 LNT kanālā!

Skatīt pievienoto video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu