Atklās "zaļo" dāvanu tirdziņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Labdarības akciju "Neizmet - pārstrādā un dāvini!", ko atklās 11.decembrī, rīko Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) mākslinieki un latviešu dizaina veikals "Paviljons".

Tuvojoties Ziemassvētkiem, ikviens ir aizņemts ar dāvanu piemeklēšanu saviem tuvajiem un mīļajiem cilvēkiem. Tomēr reti aizdomājamies, ka mums apkārt esošās nevajadzīgās lietas ar pavisam nelielu radošu pieskārienu ir iespējams pārvērst pārsteidzošās dāvanās. Tādējādi, lietderīgi izmantojot resursus, mēs varam ne tikai ietaupīt, bet arī parūpēties par savu apkārtējo vidi un - pārsteigt savus līdzcilvēkus.

Šā gada 11.decembrī pulksten 19:00 latviešu dizaina veikalā "Paviljons", tirdzniecības centrā "Domina" (Ieriķu iela 3), visi tiek aicināti piedalīties "Neizmet - pārstrādā un dāvini!" labdarības tirdziņa atklāšanā.

Nesteidzīgi baudot dažādus Ziemassvētku gardumus, pasākumā varēs aplūkot un iegādāties no pārstrādātām mantām radītas "zaļās" dāvaniņas, kā arī satikt pašu darbu autorus, tostarp Šeilu, Elīzu Ceski, Vitu Radziņu, Agnesi Narņicku, Ievu Janelsiņu un Martu Ģībieti. Vakara gaitā ikvienam būs iespēja iesaistīties Krīzes grūtniecības centra Ziemassvētku eglītes izpušķošanā, uz vietas pagatavojot rotājumus. Savukārt par pasākuma muzikālo noformējumu rūpēsies atraktīvā pašmāju mūziķu grupa "Triānas Parks".

"Neizmet - pārstrādā un dāvini!" labdarības tirdziņš darbosies līdz pat Ziemassvētkiem, un tā laikā gūtie līdzekļi tiks ziedoti sabiedriskā labuma organizācijai - Krīzes grūtniecības centram. Pašlaik centram ir ļoti nepieciešami līdzekļi informatīvajiem bukletiem, materiāliem, kas domāti lekcijām Latvijas skolās, kā arī pirmās nepieciešamības precēm un pārtikai grūtniecēm, kas nonākušas krīzes situācijā.

No 23.novembra līdz 6.decembrim cilvēki tika aicināti ziedot viņiem nevajadzīgas lietas un krāmus, lai LMA mākslinieki varētu tiem dāvināt otro dzīvi vai pavisam jaunu lietojumu. Tādējādi, lietderīgi izmantojot resursus, ir radītas unikālas dāvanas, kas sevī nes to veidotāju ideju bagātību un sirds siltumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu