Šova «Dejo ar zvaigzni» dalībnieki pēc gada tiekas atkalredzēšanās ballītē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

29. aprīļa vakarā šova «Dejo ar zvaigzni» dalībnieki satikās klubā «9. vilnis» un svinēja atkalredzēšanās svētkus. Ir pagājis mazliet vairāk nekā gads kopš šova fināla, kurā uzvaras laurus plūca dziedātāja Liene Greifāne un dejotājs Viktors Haritonovs.

Jau ilgu laiku dalībnieki savā starpā runājuši, ka jātiekas visiem kopā un jāvelta viens vakars atmiņām, sarunām un, protams, dejām. Kopš šova beigām ir pagājis mazliet vairāk nekā gads, tas motivēja dalībniekus saņemties un rīkot īpašu atkalredzēšanās ballīti.

Ballīti apmeklēja zvaigznes un dejotāji, kuri atradās Latvijā, diemžēl ballītei nācās iztikt bez dziedātājas Lolitas Novikovas un skaistuma konkursu rīkotājas un dalībnieces Diānas Kubasovas, kā arī fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs pats personīgi nevēlējās pagodināt bijušos šova kolēģus ar savu klātbūtni.

Dalībnieki ar dejām sveica grupu «Tumsa» divdesmit piecu gadu jubilejā, zvaigznes dejoja ar saviem partneriem, bet šova uzvarētāja Liene Greifāne izpildīja divas dziesmas no sava repertuāra. Tāpat Liene arī atklāja, ka grupu «Tumsa» un šovu «Dejo ar zvaigzni» vieno fakts, ka grupas solistam Valteram piedāvāta dalība šovā, bet viņš atteicies.

Pēc Lienes dziedājuma un dalībnieku dejām uz skatuves kāpa grupa «Tumsa» un izpildīja tautā iemīļotās, kā arī grupas jaunās dziesmas.

Atkalredzēšanās ballīte nāca ar dāvanām, tika izlozēti divi braucieni ar atpūtas kuģi «Tallink», kurus vinnēja uzņēmēja Svetlana Leva un televīzijas personība Ansis Pūpols.

Vakara gaitā dalībnieki nebeidza apskaut viens otru, kā nekā daudzi nebija redzējušies kopš paša šova beigām, ikvienā ballītes stūrī varēja dzirdēt kādus atmiņu stāstus, kā nekā daudziem dalībniekiem tieši šovs ir vienas no jaukākajām dzīves atmiņām.

Vakara gaitā nemitīgi varēja dzirdēt tostus, redzēt laimīgas sejas, un pats galvenais, kā jau ierasts vakaros ar deju tematiku, bija dejas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu