«Playground» iepazīstina ar šā gada muzikālajiem māksliniekiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 8. līdz 10. jūlijam sporta kompleksā 333 jau trešo gadu norisināsies festivāls «Playground», apvienojot aktīvo atpūtu, jaunradi un piedāvājot daudzpusīgu muzikālo programmu. Šogad festivāls ir sarūpējis īpašu muzikālo piedzīvojumu divu dienu garumā, kad uz divām skatuvēm uzstāsies ne tikai pašmāju grupas, producenti un dīdžeji, bet arī ārvalstu mūziķi.

Uz lielās Captain Morgan skatuves festivāla apmeklētājus priecēs «AC/DC Tribute.LT» no Lietuvas, reperis Ozols ar koncertprogrammu no sava jaunākā albuma «Atpakaļ nākotnē», mākslinieku apvienība «OYT» no Igaunijas, kuri «Playground» festivālā uzstāsies jau otro reizi. Mierīgākas atmosfēras cienītājus priecēs pašmāju «Franco Franco», «The Pink Elephant» un «Alright Gandhi» - grupa no Vācijas, kura lutinās klausītājus ar akustiska repertuāra skanējumu. Par vakara atmosfēru parūpēsies grupa «Lexsoul Dance Machine» no Igaunijas, kā arī pašmāju mūziķi un dīdžeji - «NiklāvZ», «Funky Breakout» (DJ Rudd, DJ All-viss, DJ Dub:ra), «Nina Elektrichka», «Čipsis un dullais» un daudzi citi.

H2O Stage festivāla laikā izklaidēs kā lielos, tā mazos pasākuma apmeklētājus ar dažādām radošām aktivitātēm. H2O Stage vērs vaļā durvis uz skatuvi, kur uzstāsies dažādas jaunās latviešu mūziķu grupas konkursā «Cover Sessions». Konkurss norisinās jau no gada sākuma: katrs jaunais mūziķis atskaņo kāda zināma mākslinieka skaņdarbus savā interpretācijā. «Playground» festivālā notiks «Cover Session» konkursa fināls. Jaunos māksliniekus vērtēs dažādi Latvijas mūzikas industrijas pārstāvji, un uzvarētāju palīdzēs noskaidrot arī skatītāji, atbalstot mūziķus festivālā. Pēc konkursa H2O Stage pārņems Latvijas un ārvalstu mūziķi, kuri kustinās deju grīdu līdz rīta gaismai.

Vairāk informācijas par «Stage H2O»

Playground festivāla ieejas biļetes var iegādāties visās Biļešu Servisa kasēs. Šobrīd trīs festivāla dienu biļete maksā 20 eur, taču, tuvojoties festivāla norisei, no 8. maija biļešu cenas tiks paaugstinātas.

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu