Šerila Krova uzveikusi vēzi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Grammy" balvu ieguvēja Šerila Krova paziņojusi, ka pēdējās pārbaudēs viņas organismā vēža šūnas nav atklātas.

Dziedātājai šā gada sākumā tika atklāts un izoperēts krūts audzējs, kas lika viņai atlikt Ziemeļamerikas koncertturneju.

Krova televīzijas šova vadītājai Elenai Dedženeresai pavēstīja, ka pārbaužu rezultāti bijuši iepriecinoši un tagad viņai nākamos trīs gadus ik pēc sešiem mēnešiem jāiet uz pārbaudēm.

"Es biju pie ārsta, un man veica mamogrāfiju. Viņi izdarīja veselu kaudzi manu abu krūšu dažādu uzņēmumu, un tagad es esmu brīva un bez vēža šūnām," stāstīja dziedātāja.

Kad dziedātājai februārī tika atklāts vēzis, viņa mudināja citas sievietes veikt regulāras pārbaudes.

"Aptuveni septītajai daļai amerikāņu sieviešu viņu mūža laikā tiek konstatēts krūts vēzis, un vairāk nekā diviem miljoniem amerikāniešu šobrīd ir krūts vēzis," norāda dziedātāja.

"Es pievienojos vairāk nekā 200 000 sieviešu, kurām šogad tika atklāts krūts vēzis. Mēs esam liecība tam, cik svarīgi ir šo slimību pamanīt agri un meklēt jaunus ārstēšanas veidus. (..) Mani iedvesmo drosmīgās sievietes, kuras ir sākušas šo cīņu pirms manis, un esmu pateicīga par ģimenes un draugu atbalstu," sacīja Krova.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu