"Okartisti" sodīti par žūpošanu valsts svētkos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / LMK

Ik sestdienu šova "OKartes skatuve" dalībnieki tiek palaisti ballēties uz Vecrīgas klubu "Dstyle", taču šoreiz bez izklaidēm nācās iztikt pieciem šova dalībniekiem, kas pēc 18. novembra salūta skatīšanās šova telpās atgriezās krietnā žvingulī, vēsta "Vakara Ziņas".

Pirms nedēļas par šova iekšējo noteikumu vairākkārtīgu pārkāpšanu no "OKartes skatuves" tika padzīts Ivars Kļaviņš, taču pārējie dalībnieki no tā acīmredzot neko nav mācījušies un turpina pārbaudīt šova veidotāju pacietību.

Pēc 18. novembra svinīgā pasākuma apmeklējuma krastmalā, kur dalībnieki bija devušies nodziedāt valsts himnu un pavērot svētku uguņošanu, pieci izpelnījās sodu, šāda informācija parādījās Latvijas Mūzikas kanāla mājaslapā. "Jātnieki" Rikardo (Rihards Millers) un Sabīne Berezina kopā ar "4 vēju" dalībnieku Kristapu Pujātu "OKartes skatuves" dzīvoklī pārradās vairāk nekā manāmi iereibuši. Trijotne valsts svētkus atzīmēja ar pamatīgu iedzeršanu un šova telpās bija žvingulī.

Sākumā par dalībnieku reibumu šova rīkotāji neko neteica, bet punktu pielika Berezinas līgošanās pie sponsoru sarūpētā svētku mielasta galda, tāpat eļļu ugunij pielēja Sabīnes mīļotā puiša Pujāta grupas biedrs Mārtiņš Ruskis, kurš pārrunās vaimanāja, cik briesmīgi, ka šie trīs piedzērās tieši 18. novembrī.

Bez soda sankcijām cauri netika arī ceturtā "jātniece" Anete Volmane un «Nu un» līderis Didzis Bordo, kuri bija ignorējuši noteikto laiku, lai atgrieztos dzīvoklī. Par to visiem tika liegta iespēja apmeklēt ballīti klubā "Dstyle". Vēl sestdienas vakarā Rikardo nesekmīgi mēģināja pierunāt šova veidotājus šoreiz viņu pažēlot un atļaut doties uz burziņu: izrādās, puisim klubā bija sarunāta tikšanās ar kādu meiteni, taču plānotais randiņš nenotika. Pieci sodītie laiku īsināja, nīkstot šova telpās un agrā rīta stundā klausoties pārējo dalībnieku piedzīvojumos.

Pirmoreiz pie nopietniem sodiem šovā tika grupas "Jātnieki" dalībnieki: Rikardo un Sabīne Berezina sodīti par žūpošanu, bet Anete Volmane – par vazāšanos apkārt. Kopā ar Berezinu iedzeršanā piedalījās arī viņas puisis Pujāts no grupas "4 vēji".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu