«Alexander McQueen» komentējuši baumas par plaģiātisko Midltones kāzu kleitu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šonedēļ populārais apģērbu zīmols «Alexander McQueen» saskārās ar apsūdzību plaģiātismā. Modes veikaliņa īpašniece Kristīne Kendela apsūdzējusi zīmolu viņas idejas piesavināšanā.

Kristīne apvaino modes namu viņas skices uzdošanā par savu, sieviete vēlas, lai ikviens uzzina, ka viņa ir patiesā Keitas Midltones kāzu kleitas idejas autore, un vēlas no modes nama saņemt kompensāciju.

Zīmols sievietes apsūdzības komentējis, sakot, ka zīmola dizainere Sāra Bertone nekad nav redzējusi nevienu Kristīnes skici, kā arī līdz tiesas pavēstes saņemšanai nav zinājusi, ka šāda sieviete vispār eksistē.

Tāpat zīmols apsūdzību sauc par smieklīgu un nesaprot, kāpēc veikaliņa īpašniece izdomājusi celt apsūdzību, kurai nav pamata.

Divu dizaineru radošo sadursmi izskatīs tiesa un pieņems lēmumu par ko, kurš ir patiesais Keitas Midltones kāzu kleitas skices autors.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu