"Dziedošo ģimeņu" finālā - Puncuļi un Liepiņas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar "Dziedošo ģimeņu" šovā noskaidrojās, ka finālā iekļūst Puncuļu ģimene un Liepiņu ģimene. Trešajā vietā palika Šminiņu ģimene no Varakļāniem.

Par iekļūšanu finālā cīnījās trīs spēcīgākās ģimenes: Puncuļi no Rēzeknes, Šminiņi no Varakļāniem un Liepiņu meitenes no Alojas.

Šai svētdienai Puncuļi bija izvēlējušies "Ja es varētu", Šminiņi - dziesmu "Māmiņai", bet Liepiņas - dziesmu "Ziemeļvējā".

Otra dziesma, ar kuru ģimenes priecēja skatītājus, bija kāda jau iepriekš dzirdēta: Puncuļi uzstājās ar dziesmu "Angels", Šminiņi klausitājus priecēja ar dziesmu "Lanckarons", savukārt Liepiņas savu skanīgumu rādīja dziesmā "Hail Holy Queen".

Liepiņu ģimene no Alojas
Liepiņu ģimene no Alojas Foto: Publicitātes foto / LNT

Jāpiebilst, ka pēc skatītāju balsojuma 2. un 3. vietu šķīra vien 12 balsis. "Esam ieguvuši kaut ko tādu, ko nevar ne nopirkt, ne aizņemties - emocijas un jaunus draugus," šova noslēgumā pauda Šminiņi.

Savukārt nākamsvētdien, 4.decembrī, "Dziedošo ģimeņu" finālā, kad noskaidrosies šova uzvarētājs, tiksies visas 12 ģimenes, kad arī noskaidrosies skanīgākās ģimenes titula īpašnieki un tas, kam tiks 5000 eiro lielā balva.

Skatīt pievienoto video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu