Kanjes Vesta jaunais albums jau decembrī? (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai arī vēl nav saņemts oficiāls apstiprinājums no mūzikas izdevniecības "Def Jam", Amazon.com un Target.com ievietotā informācija sola repera Kanjes Vesta (Kanye West) jauno albumu jau decembrī.

Minētajās interneta lapās teikts, ka Vesta jaunais albums saucas "808''s & Heartbreak" un tiks laists klajā 16. decembrī.

Atgādinām, ka svētdien 2008.gada MTV mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonijas noslēgumā Losandželosā Vests prezentēja pavisam jaunu dziesmu "Love Lockdown", jauno skaņdarbu viņš atskaņoja arī vakar (9.sept.) Ņujorkā, kad atklāja savu jauno mūzikas izdevniecību "G.O.O.D. Music", kuras paspārnē ir tādi jauni mākslinieki kā Consequence, Big Sean, Kid Cudi un GLC.

Jaunā plate uz karstām pēdām sekos 2007. gada studijas darbam , kas ASV pārdots 2,2 miljonos eksemplāru.

Šobrīd Vests kādu laiku nav plānojis uzstāties, taču jau 22. oktobrī viņš dosies tūrē, kas sāksies Brazīlijā. Kanje arī producē kolēģa Jay-Z jauno plati "Blueprint III", kura dienas gaismu varētu ieraudzīt šā gada beigās.

Kanje Vests (Kanye West) 90. gados bija pazīstams kā Jay-Z un Ališas Kīzas (Alicia Keys) producents, pirms tam darbojies kā līdzproducents reperim Mase un The Madd Rapper. Pēc smagās autoavārijas 2002. gadā Vests sajuta aicinājumu kļūt par reperi un 2004. gadā izdeva debijas plati "The College Dropout". Toreiz Vests ieguva "Grammy" balvas labākās repa dziesmas kategorijā par savu dziesmu "Jesus Walks", labākā repa albuma kategorijā par albumu "The College Dropout" un labākās R&B dziesmas kategorijā (kopā ar Alisiju Kīzu).

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu